PREDANÉ - ONDAVSKÁ, 2-i byt, 51 m2 – príjemný byt so zasklenou LOGGIOU, predposledné poschodie s nádherným výhľadom, PRI ŠTRKOVECKOM JAZERE - Bratislava-Ružinov - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - ONDAVSKÁ, 2-i byt, 51 m2 – príjemný byt so zasklenou LOGGIOU, predposledné poschodie s nádherným výhľadom, PRI ŠTRKOVECKOM JAZERE

  • ponukabyvania.sk_Ondavská_2-izbový-byt_archív
88 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ príjemný čiastočne zrekonštruovaný byt so zasklenou loggiou, ktorý sa nachádza v obľúbenej lokalite pri Štrkoveckom jazere

BYT
Ondavská - Bratislava II, Ružinov
2-izbový
úžitková plocha: 51,07 m2 (byt 46,27 m2 + loggia 2,90 m2 + pivnica 1,90 m2)
8. poschodie / 9
plastové okná
vstavaná skriňa
zateplený byt
orientácia: JZ

Popis: vstupná chodba, izba 1, izba 2, kuchyňa s výstupom na loggiu, chodba, kúpeľňa s vaňou, WC

vstupná chodba.....8,98 m2
izba 1.....................9,28 m2
izba 2.....................15,86 m2
kuchyňa.................5,76 m2
chodba..................2,43 m2
kúpeľňa.................2,96 m2
WC........................1,00 m2

Byt je umiestnený na ôsmom poschodí zatepleného bytového domu, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Ružinov. Dom je situovaný v pokojnom zelenom prostredí.

Po vstupe do bytu vchádzame do vstupnej chodby, kde sa po ľavej ruke nachádza veľká vstavaná skriňa, ktorá vám poskytne množstvo úložného priestoru na všetky vaše veci. Vpravo vchádzame do útulnej izby 1, ktorá je ako stvorená na spálňu, keďže je nepriechodná. Hneď vedľa vedú veľké dvojité dvere do priestrannej izby 2, ktorá je krásne presvetlená vďaka veľkému oknu.

Z miestnosti vedú ďalej dvere do kuchyne, v ktorej sa nachádza novšia kuchynská linka. Z kuchyne sa dostaneme na príjemnú loggiu, ktorá je zasklená fínskym systémom. Z nej budete mať nádherný výhľad na celé okolie, takže je ako stvorená na posedenie pri kávičke alebo dobrej knihe. Z kuchyne vedú ďalej dvere do chodby, z ktorej sa dostanete do kúpeľne a samostatného WC, ktoré sú v pôvodnom stave.

Veľkou výhodou bytu je, že pomerne jednoducho ho môžete premeniť na priestor s modernou dispozíciou – kúpeľňu s WC je možné rozšíriť o chodbu a obývačku otvoriť do vstupnej chodby a spojiť s kuchyňou (pozrite návrh pôdorysu vo fotografiách).

V celom byte sú plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Na zemi sa nachádza všade PVC, ktoré vyzerá ako dlažba, respektíve ako parkety. Dvere sú pôvodné. K dispozícii je tiež káblové pripojenie od UPC.

Súčasťou bytu pri predaji ostáva vstavaná skriňa vo vstupnej chodbe a kuchynská linka. V prípade záujmu je možné zakúpiť byt aj s čiastočným zariadením – ostať môže skrinka vo vstupnej chodbe a komoda, skriňa a police v spálni.

K bytu patrí aj pivnica, ktorá sa nachádza na prízemí bytového domu.

Mesačné prevádzkové náklady: len 110 EUR (70 EUR správa + 40 EUR fond opráv) + elektrina

Byt je bez tiarch.

BYTOVÝ DOM
r. 1989
panel
zateplený
nová vstupná brána
r. 2005 robená nadstavba
nová strecha
vymaľované a udržiavané spoločné priestory
výťah
pivnica
kočikáreň
parkovanie v okolí domu

OKOLIE
OBĽÚBENÁ LOKALITA – príjemné prostredie Ružinova, len na skok od Štrkoveckého jazera a od Zimného štadióna A. Nepelu. Vynikajúca občianska vybavenosť – materská škôlka, školy, obchody, športoviská – všetko budete mať po ruke. Kúsok od domu sa nachádza Billa, Lidl, neďaleko sú tiež Tesco, Kaufland, aj nákupné stredisko Central Bratislava. Z tejto časti mesta je výborná dostupnosť do centra – či už autom alebo mestskou dopravou, pretože v blízkosti nájdete linky MHD do celej Bratislavy.

CENA
88 500 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Ondavská, 2 izbový byt, 51 m2, Bratislava II - Ružinov
88 500 €
exkluzívne