PREDANÉ - GRÖSSLINGOVA, 3-i byt, 61 m2 - čiastočná rekonštrukcia, VLASTNÉ KÚRENIE, veľmi obľúbená lokalita PRIAMO V CENTRE NEĎALEKO MODRÉHO KOSTOLÍKA - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - GRÖSSLINGOVA, 3-i byt, 61 m2 - čiastočná rekonštrukcia, VLASTNÉ KÚRENIE, veľmi obľúbená lokalita PRIAMO V CENTRE NEĎALEKO MODRÉHO KOSTOLÍKA

  • ponukabyvania.sk_Grösslingova_3-izbový-byt_archív
122 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-izbový tehlový byt v reprezentatívnej pamiatkovo chránenej HISTORICKEJ BUDOVE, v preferovanej časti Grösslingovej ulice, len pár krokov od gymnázia. Výnimočná dobrá poloha, kvalitné hrubé tehlové steny, vlastný plynový kotol, klasické staromestské prvky v byte dotvárajú atmosféru a harmóniu domova v srdci Bratislavy.

Byt je vďaka perfektnej dostupnosti občianskej vybavenosti, blízkosti množstva štátnych inštitúcií, univerzít a súkromných firiem zaujímavý aj ako INVESTIČNÝ BYT NA BUDÚCI PRENÁJOM, ktorý je v tejto časti mesta neustále žiadaný.

BYT
Grösslingova ulica – Bratislava I, Staré Mesto
3-izbový
úžitková plocha: 61,09 m2
prízemie / 5
tehlový
čiastočná rekonštrukcia
komora
vlastné kúrenie – plynový kotol
nepriechodné izby
vyššie stropy
drevené parkety
orientácia: SZ-JV

Popis:
chodba, izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou a oknom, samostatné WC, komora, obývacia izba, spálňa

Ponúkaný byt sa nachádza v historickom tehlovom bytovom dome z roku 1927. Celý objekt je postavený ako súbor domov, okolo tichého centrálneho vnútrobloku. Bytový dom a jeho spoločné priestory sú udržiavané a postupne renovované. Dom má komplet urobenú vonkajšiu fasádu, novú strechu, osadené plastové okná na schodisku, vynovený interiér vstupnej brány s bodovým osvetlením a novými schránkami. Práve prebieha rekonštrukcia vnútornej fasády domu, mení sa elektroinštalácia a výmaľba v spoločných priestoroch a bude osadená nová vchodová brána. Dom nedisponuje výťahom.

Samotný byt je situovaný na prízemnom podlaží, orientovaný čiastočne do ulice, čiastočne do pokojného dvora. Byt je možné využívať aj ako bezbariérové bývanie. Interiér bytu prešiel rekonštrukciou, pri ktorej bola položená nová podlahová izolácia, zrepasované kvalitné drevené parkety, masívne drevené dvere, dvojité vysoké drevené okná, nové stierky, nanovo vyvložkovaný komín. V byte je zrealizovaná staršia rekonštrukcia kúpeľne a WC.

Dispozícia bytu ponúka klasické rozloženie miestností so samostatnou kuchyňou, priestrannou obývacou izbou, oddelenou toaletou od kúpeľne. Súčasťou bytu je praktická komora a dve nepriechodné spálne. V byte je zavedená pevná linka, káblová televízia a internet od spoločnosti UPC. Byt má samostatné kúrenie, prietokovým plynovým kotlom. Parkovanie je zabezpečené prostredníctvom rezidenčných kariet. Kompletné mesačné náklady na bývanie sú vyčíslené na 70 EUR nájom + 60 EUR plyn + 30 EUR elektrina.

Byt je taktiež veľmi dobre využiteľný ako podnikateľský priestor pre kanceláriu, ambulanciu, salón alebo ako reprezentatívne sídlo firmy.

BYTOVÝ DOM
tehla
národná kultúrna pamiatka
vnútroblok
nová fasáda
nová strecha
práve prebieha rekonštrukcia spoločných priestorov
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov
bez výťahu

OKOLIE
Mestská časť Staré Mesto – veľmi obľúbená a vyhľadávaná časť centra v susedstve Modrého Kostolíka. Lukratívne miesto pre život s pravou pulzujúcou atmosférou starej Bratislavy. Priamo pri dome sa nachádza niekoľko obľúbených štýlových kaviarní (U kubistu, Corny cafe, Obývačka...), lokálnych obchodov. Krátkou prechádzkou sa dostanete k obchodnému domu Tesco na Kamennom námestí, či modernej obchodnej galérii Eurovea. Chvíle voľna môžete tráviť prechádzkami po Korze, Medickej záhrade, posedeniami s priateľmi v kvalitných reštauráciách. Toto miesto očarí aj rodiny s deťmi vďaka neďalekému parku s ihriskom na Jakubovom námestí, Gajovej ulici, ale aj blízke nábrežie Dunaja, ponúka priestor na aktívne trávenie voľného času v príjemnom prírodnom prostredí v centre mesta. Neďaleké pešo dostupné kvalitné školské inštitúcie len potvrdzujú ideálnu polohu pre rodiny s deťmi. V pešej dostupnosti sa nachádzajú zastávky MHD ponúkajúce priame spojenia s ostatnými časťami mesta (1, 3, 4, 9, 7, 10, 13, 202, 205, 50, 70, 78, 95, 128, 502).

CENA
122 000 EUR (3 675 372 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Grösslingova, 3 izbový byt, 61 m2, Bratislava I - Staré Mesto
122 000 €
exkluzívne