PREDANÉ - BUDATÍNSKA, 3-i byt, 73 m2 - veľmi dobrý pôvodný stav, 8-PODLAŽNÁ BYTOVKA s VLASTNOU KOTOLŇOU, nerušené výhľady, výborná VYBAVENOSŤ OKOLIA - Bratislava-Petržalka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - BUDATÍNSKA, 3-i byt, 73 m2 - veľmi dobrý pôvodný stav, 8-PODLAŽNÁ BYTOVKA s VLASTNOU KOTOLŇOU, nerušené výhľady, výborná VYBAVENOSŤ OKOLIA

  • ponukabyvania.sk_Budatínska_3-izbový-byt_archív
94 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-izbový byt s obľúbenou dispozíciou s NEPRIECHODNÝMI IZBAMI a nerušenými výhľadmi na ihriská, park a do diaľky na panorámu Petržalky v preferovanej 8-PODLAŽNEJ BYTOVKE s výťahom a efektívnou VLASTNOU KOTOLŇOU. Byt sa nachádza vo veľmi dobre občiansky vybavenej časti sídliska s množstvom škôl, škôlok, širokou sieťou MHD, ale i pokoj ponúkajúcou zeleňou priamo pod oknami.

BYT
Budatínska ulica – Bratislava V, Petržalka
3-izbový
úžitková plocha: 73,55 m2 (byt 68,64 m2 + loggia 3,25 m2 + pivnica 1,66 m2)
7. poschodie / 8
pôvodný stav s úpravami
loggia
nepriechodné izby
pivnica
spoločná kočikáreň
výťah
vlastná kotolňa pre bytový dom
orientácia: J-S

Popis: hala, obývacia izba, kuchyňa so vstupom na loggiu, samostatné WC, kúpeľňa, spálňa, detská izba, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v osem podlažnej bytovke s výťahom, upravenými spoločnými priestormi, novou strechou a malým počtom bytov vo vchode (len 16 bytov). Bytový dom je situovaný mimo rušnej cesty. Vďaka vlastnej kotolni je dom plne sebestačný vo vykurovaní a poskytuje obyvateľom úsporu financií bez nutnosti zatepľovania. Samotný byt sa nachádza na siedmom poschodí s orientáciou na dve svetové strany. Nový majiteľ určite ocení otvorené výhľady do priameho okolia so zeleňou bez zhustenej výstavby. Priamo pod domom sa nachádza vnútroblok s príjemným parkom a ihriskami.

Byt je vo veľmi dobrom, čistom pôvodnom stave, v ktorom boli realizované čiastočné rekonštrukčné práce. V rámci úprav boli komplet vymenené plastové okná, vymurovaná stena od loggie, vymenené WC, biele stierky vo všetkých izbách, položená plávajúca podlaha v obývacej izbe, spálni a na chodbe, v kuchyni a detskej izbe sa nachádza linoleum. V byte sú vyregulované radiátory napojené na domovú kotolňu. Kuchynská linka, kúpeľňa a WC sú v udržiavanom pôvodnom stave. Súčasťou interiéru sú kovové zárubne s klasickými staršími dverami. V prípade záujmu môžu kupujúci využiť ako bonus bezplatnú profesionálnu renováciu všetkých interiérových dverí špeciálnou fóliou podľa vlastného výberu.

Preferovaná dispozícia bytu ponúka centrálnu vchodovú halu so vstupmi do jednotlivých izieb. Pri budúcej rekonštrukcii je možné ľahko zrealizovať aj účelné dispozičné zmeny miestností, ako napríklad zväčšenie sociálneho zázemia, vybudovanie šatníka alebo vďaka susediacej obývacej izbe s kuchyňou ich moderné prepojenie do jedného otvoreného priestoru. K bytu prislúcha pivničná kobka na prízemnom podlaží. Pre všetkých obyvateľov je k dispozícii spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov, či kočíkov. Súčasné mesačné náklady na 3 dospelé osoby sú vyčíslené na 170 EUR.

BYTOVÝ DOM
panel
výťah
vlastná kotolňa
nová strecha
upravené spoločné priestory s novou bránou
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov
parkovanie pred domom

OKOLIE
Petržalka – Lúky, veľmi dobre občiansky vybavená časť sídliska s množstvom zelene v priamom okolí. Vďaka širokej sieti školských a zdravotníckych zariadení, športovísk a ihrísk dostupných do pár minút pešo je lokalita výhodná najmä pre rodiny s deťmi. Priamo pod domom je zdravotné stredisko, základná a materská škola, nové futbalové ihrisko, tenisové kurty, neďaleko zastávka MHD s linkami (59, 93, 98, 99, 507, 68, 94), kostol. V pohodlnej pešej dostupnosti je k dispozícii široká sieť lokálnych, ale aj veľkých obchodov (Tesco extra, Billa, Lidl, Terno, pekáreň, OC Danubia pár zastávok Aupark). Lokalita ponúka rýchlu dostupnosť prírodného prostredia pre aktívny oddych a rodinné prechádzky – pár minút Chorvátske rameno, jazero Veľký Draždiak, Dunajská hrádza s lužnými lesmi a taktiež pestrá príroda Rakúska s množstvom cyklochodníkov.

CENA
94 900 EUR (2 858 957 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Budatínska, 3 izbový byt, 73 m2, Bratislava V - Petržalka
94 900 €
exkluzívne