PREDANÉ - BILÍKOVA, 3-i byt, 74 m2 - kvalitne a ÚPLNE zrekonštruovaný byt so zasklenou loggiou, MODERNÁ DISPOZÍCIA, KRÁSNY VÝHĽAD, byt bez ďalších investícií - Bratislava-Dúbravka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - BILÍKOVA, 3-i byt, 74 m2 - kvalitne a ÚPLNE zrekonštruovaný byt so zasklenou loggiou, MODERNÁ DISPOZÍCIA, KRÁSNY VÝHĽAD, byt bez ďalších investícií

  • ponukabyvania.sk_Bílikova_3-izbový-byt_archív
113 990 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-izbový zrekonštruovaný byt, v ZREKONŠTRUOVANOM DOME v tichej lokalite s krásnym panoramatickým výhľadom

BYT
Bilíkova - Bratislava IV, Dúbravka
3-izbový
úžitková plocha: 74,2 m2 (byt 68,71 m2 + zasklená loggia 4,29 m,2 + pivnica 1,2 m2)
9. poschodie / 12
panel - zrekonštruovaný a zateplený bytový dom
kompletne zrekonštruovaný byt
nová dispozícia
krásne a ničím nerušené výhľady
orientácia: SV-JV

Popis: chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou + sklenená zástena, technická miestnosť, detská izba, obývacia izba, spálňa, kuchyňa so zasklenou loggiou, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v zrekonštruovanom, zateplenom 12-poschodovom bytovom dome na 9. poschodí, ktoré bytu zaručuje dostatok denného svetla. Prechádza sa k nemu cez spoločnú uzamykateľnú chodbu. Z bytu je nádherný a ničím nerušený výhľad na okolitú zeleň a lesy. Nová dispozícia bytu je moderná (viď foto) so 100% využitým priestorom, bez zbytočných chodieb, či slepých kútov.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej boli použité len kvalitné materiály:
- plastové okná s vnútornými žalúziami a sieťkami
- zasklená loggia
- plávajúca podlaha / dlažba / obklady
- nová sanita
- 2x vstavaná skriňa
- nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi
- nové interiérové dvere so zárubňami
- bezpečnostné vchodové dvere
- zmenená dispozícia - moderné prepojenie kuchyne s obývacou izbou + vznik novej miestnosti v byte (šatník / komora / technická miestnosť)
- nové rozvody vody a elektriny
- digitálne merače na radiátoroch - REÁLNA SPOTREBA
- nová maľovka
Byt si nevyžaduje žiadne ďalšie investície. STAČÍ SA LEN NASŤAHOVAŤ.

Do bytu sa vchádza cez bezpečnostné dvere. Na chodbe, ako aj v kuchyni, je položená kvalitná dlažba (40x40 cm). Kúpeľňa s WC sú obložené moderným vzorom kachličiek. V kúpeľni je klasická vaňa so sklenenou zástenou, ktorá je praktická a nahrádza tak aj sprchový kút, umývadlo a murované poličky s dostatkom odkladacieho priestoru. WC je samostatné. Hneď vedľa neho vznikla zmenou dispozície ďalšia časť bytu - momentálne využívaná ako technická miestnosť (práčovňa a sklad). Využitia však má rôzne. Ďalej sa po ľavej strane chodby tiahne až po detskú izbu veľká vstavaná roldor skriňa s bodovým osvetlením. Druhá takáto skriňa, aj keď o čosi menšia, sa nachádza v detskej izbe. Táto izba je orientovaná smerom na Lamač s krásnym výhľadom na zeleň. Na podlahách všetkých izieb je položená plávajúca podlaha. Veľká obývacia izba je prepojená s kuchyňou. Je tu dostatok miesta aj na rodinný jedálenský stôl a v kuchyni je praktický barový pult. Kuchynská linka je nádherná – s dostatkom úložného aj pracovného miesta, so zabudovanými spotrebičmi (el. teplovzdušná rúra, plynová varná doska, umývačka riadu). Z kuchyne sa vychádza na pomerne veľkú loggiu, ktorú počas rekonštrukcie bytu zasklili a tak ju možno plnohodnotne využiť aj počas zimných, či upršaných dní. Obývacia izba, kuchyňa, ako aj posledná izba v byte - spálňa, majú tiež ničím nerušený výhľad na zeleň, Kamzík...

V prípade záujmu je možné v byte ponechať komplet zariadenú detskú izbu, nábytok v chodbe a zariadenie s nábytkom v kuchyni (okrem chladničky a mikrovlnky).

Mesačné prevádzkové náklady pre 4 osoby: LEN 174 EUR (vrátane zvýšených nákladov spojených s kompletnou rekonštrukciou bytového domu)

Rekonštrukciou prešla aj pivnica. Z pôvodne klasickej latkovej sa stala MUROVANÁ (1,2 m2). Nachádza sa na prízemí bytového domu.

BYTOVÝ DOM
12-poschodový bytový dom
panel
zrekonštruovaný
3x výťah
nová fasáda a zateplenie
nová strecha
nové stupačky
bezpečnostná brána na čip
nové schránky
nové zvončeky
vyregulované kúrenie
optické káble
čisté a slušné spoločné priestory
dostatok parkovacích miest pred domom a v okolí
ŽIADNA FREKVENTOVANÁ CESTA v okolí bytového domu
veľa zelene v okolí
DETSKÉ IHRISKÁ

OKOLIE
VÝBORNÁ LOKALITA – ideálna pre mladé rodinky a ľudí, ktorí hľadajú pokojné bývanie v kľudnej a zelenej časti mesta – mimo ruchu a smogu, no zároveň len na skok od centra.
Bytový dom je umiestnený uprostred zelene. Táto čast Dúbravky poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, výbornú dopravnú dostupnosť na obchvat, do centra, ako aj do ďalších častí mesta a v pešej dostupnosti sú viaceré zastávky MHD. V okolí bytového domu je dostatok parkovacích miest.
Škôlky, školy, detské ihriská - priamo pod bytovým domom. Potraviny, večierka, zdravotnícke stredisko, lekáreň, služby, ako aj ďalšia občianska vybavenosť v tesnej blízkosti.

JEDINEČNÁ PONUKA na trhu, ktorú odporúčam vidieť
STAV BYTU / LOKALITA / CENA

CENA
113 990 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Bílikova, 3 izbový byt, 74 m2, Bratislava IV - Dúbravka
113 990 €
exkluzívne