PREDANÉ - IRKUTSKÁ, 3-i byt, 82 m2 - tehla, rekonštrukcia, nové rozvody, rodinná MALOBYTOVKA S DVOROM, vlastné kúrenie, POKOJNÉ BÝVANIE UPROSTRED ZELENE - Bratislava-Rusovce - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - IRKUTSKÁ, 3-i byt, 82 m2 - tehla, rekonštrukcia, nové rozvody, rodinná MALOBYTOVKA S DVOROM, vlastné kúrenie, POKOJNÉ BÝVANIE UPROSTRED ZELENE

  • ponukabyvania.sk_Irkutská_3-izbový-byt_archív
125 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ slnečný 3-izbový byt v zateplenej dvojposchodovej tehlovej bytovke v prostredí ideálnom pre pokojné RODINNÉ BÝVANIE priamo v hlavnom meste s pocitom ako v rodinnom dome. Príjemne upravený, uzavretý DVOR PLNÝ ZELENE, najobľúbenejšia orientácia na svetové strany, LEN 5 BYTOV V CELOM DOME, priestranná komora s oknom, kúrenie vo vlastnej réžii, NÁKLADY IBA 113 EUR v čoraz preferovanejšej lukratívnej mestskej časti Rusovce

NETUCTOVÁ PONUKA, ktorú ocenia klienti nároční na prírodné prostredie ich bývania, bezproblémové parkovanie a dostupnosť mesta bez kolón, poctivú tehlovú bytovku a hlavne priateľskú atmosféru!

BYT
Irkutská ulica – Bratislava V, Rusovce
3-izbový
úžitková plocha: 82,77 m2 (byt 69,48 m2 + loggia 3,27m2 + pivnica 10,02 m2)
2. poschodie / 2
tehla / zateplenie
rekonštrukcia:
- bezpečnostné dvere
- plastové okná
- nové interiérové dvere
- nové rozvody elektro- a vodoinštalácie
- plynový, prietokový kotol – vlastné kúrenie
- stierky
- roldor
nepriechodné izby
komora
murovaná pivnica
orientácia: V-Z

Popis: vstupná chodba, izba 1, izba 2, kuchyňa s komorou, obývacia izba so vstupom na loggiu, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, veľká murovaná pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v zrekonštruovanej nízko podlažnej, tehlovej bytovke so zateplenou fasádou, strechou po rekonštrukcii, plastovými oknami v spoločných priestoroch a osadenou novou vstupnou bránou. Bytový dom svojím malým počtom obyvateľov zabezpečuje nadštandardnú rodinnú atmosféru. Zatvorený spoločný dvor so záhradkami ponúka bezpečný priestor pre deti, ale aj príjemné miesto pre relax dospelých. Byt je situovaný na druhom poschodí a disponuje výhľadom do ulice s parkom a taktiež do dvora so zeleňou. Na pohodlné uskladnenie mimosezónnych vecí, bicyklov, ale aj ako hobby miestnosť slúži majiteľom veľká, murovaná pivnica v suteréne.

Byt prešiel v roku 2006 kompletnou rekonštrukciou. V celom byte bola vymenená elektro a vodoinštalácia. Nové elektrické rozvody sú kvalitné, medené. Boli položené nové plávajúce podlahy a dlažba, nové stierky, farebná maľovka, plynový kotol, v izbách sú nové radiátory. V celom byte sa nachádzajú plastové okná so žalúziami, nové interiérové dvere a zárubne, masívne bezpečnostné dvere. V hale je k dispozícií praktická zrkadlová vstavaná skriňa. Kuchyňa je zariadená lineárnou kuchynskou linkou vybavenou plynovým sporákom a digestorom. Rekonštrukciou prešli aj priestory kúpeľne a toalety, kde bol osadený sprchový kút, nová toaleta, obklady.

Klasická dispozícia bytu ponúka veľkú obývaciu izbu s priamym vstupom na loggiu a dostatočným priestorom na zriadenie pracovnej časti. Samostatná kuchyňa je vybavená veľkou komorou s oknom, v ktorej sa nachádza kotol určený na vykurovanie. Obe spálne sú dostatočne priestranné a nepriechodné s možnosťou umiestnenia úložných priestorov. Vďaka východnej a západnej orientácii je byt krásne presvetlený počas celého dňa. K bytu prislúcha murovaná pivnica (10 m2), ktorá je v osobnom vlastníctve plus ďalšia rovnako priestranná pivnica, ktorá je v dlhodobom užívaní.

Internet a káblová televízia sú zabezpečované spoločnosťou Telekom / satelit. Vykurovanie a príprava teplej vody je zabezpečená vo vlastnej réžii plynovým kotlom.

Mesačné prevádzkové náklady: 113 EUR (80 EUR správa + 33 EUR plyn)

BYTOVÝ DOM
tehla
zateplená fasáda
strecha po rekonštrukcii
čisté rekonštruované spoločné priestory
bez výťahu
pivnice
spoločný dvor s krbom a posedením
pozemok pod domom v podielovom spoluvlastníctve majiteľov
bezproblémové parkovanie v okolí domu

OKOLIE
Rusovce – príjemná južná oblasť Bratislavy, plná histórie, jedinečnej prírody lužných lesov. V súčasnosti veľmi rýchlo sa rozvíjajúca a čoraz viac obľúbená časť mesta. Má expresné napojenie na Petržalku, centrum a Rakúsko, dostačujúcu občiansku vybavenosť a výnimočne dobrú dostupnosť do prírody. Oblasť medzi jazerami, lesmi, Rusovským ramenom a Dunajskou hrádzou ponúka množstvo športových a voľnočasových aktivít (cyklochodník, turistika, rybolov, korčuľovanie, vodné športy atď.).

Priamo pod bytovým domom sa nachádza park, neďaleko pošta, kostol, múzeum, obchodné centrum, materská škôlka, základná škola, zdravotné stredisko, kaštieľ s rozsiahlou záhradou so vzácnymi stromami. Pár minút autom je obyvateľom k dispozícii zariadenie Ponteo s množstvom športovísk a wellness. Pár krokov od domu sa nachádza zástavka MHD s priamymi linkami do Petržalky (91, 191, 508). V pešej dostupnosti je tiež železničná stanica.

CENA
125 000 EUR (3 765 750 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

Rýchlo a bezplatne vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke.
A navyše, ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME.
V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Irkutská, 3 izbový byt, 82 m2, Bratislava V - Rusovce
125 000 €
exkluzívne