PREDANÉ - WILSONOVA, 2-i byt, 57 m2 – KVALITNE KOMPLETNE zrekonštruovaný byt s veľkým ŠATNÍKOM a vlastným KOTLOM, mesačné náklady len 60 EUR - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - WILSONOVA, 2-i byt, 57 m2 – KVALITNE KOMPLETNE zrekonštruovaný byt s veľkým ŠATNÍKOM a vlastným KOTLOM, mesačné náklady len 60 EUR

  • ponukabyvania.sk_Wilsonova_2-izbový-byt_archív
133 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ krásne kompletne zrekonštruovaný byt, ktorý je splneným snom každej ženy – má veľkú kuchynskú linku a šatník, do ktorého sa zmestí úplne všetko, pričom nechýba ani zasklená loggia a príjemné prostredie Starého Mesta

BYT
Wilsonova - Bratislava I, Staré Mesto
2-izbový
úžitková plocha: 57,47 m2 (byt 52,80 m2 + loggia 1,96 m2 + pivnica 2,71 m2)
3. poschodie / 4
tehlový
zateplený byt
kompletná rekonštrukcia:
- nové rozvody elektriny
- nové rozvody vody
- nové rozvody kúrenia – vlastný kotol Protherm
- nové radiátory
- nové omietky
- na stropoch sadrokartón
- plastové okná, vnútorné žalúzie a sieťky
- plávajúce podlahy + dlažba
- bezpečnostné dvere Sherlock
- 3 vstavané skrine na mieru
- nábytok na mieru
- priestranný šatník
- kuchynská linka na mieru so spotrebičmi
- zasklená loggia
orientácia: S

Popis: vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou a výstupom na loggiu, izba, šatník, kúpeľňa s WC

vstupná chodba..................... 3,5 m2
obývacia izba s kuchyňou.... 21,96 m2
izba........................................ 15,76 m2
šatník..................................... 6,44 m2
kúpeľňa s WC........................ 5,14 m2

Byt sa nachádza na príjemnom 3. poschodí 4-poschodového tehlového bytového domu. Umiestnený je v Starom Meste hneď vedľa zeleného parku, pričom disponuje vlastným dvorom.

Po vstupe do bytu vchádzame do účelne upravenej vstupnej chodby – 2 skrine boli vyrobené na mieru tak, aby zaberali čo najmenej miesta, preto sú umiestnené v rohoch chodby. Okrem toho sa v nej nachádzajú presklené interiérové dvere, ktoré zabezpečujú v chodbe viac svetla. Hneď oproti vstupným bezpečnostným dverám Sherlock sa nachádza kúpeľňa s praktickým sprchovacím kútom. WC je oddelené od kúpeľňovej časti múrikom, ktorý poskytuje dostatok súkromia. Denné svetlo a prirodzené vetranie v kúpeľni zabezpečuje okno, ktoré smeruje do loggie.

Zo vstupnej chodby ďalej prechádzame po ľavej strane do priestrannej obývacej izby, ktorá je spojená s kuchyňou. Kuchynská časť je oddelená od zvyšku izby dlažbou a jedálenským stolíkom s dvomi stoličkami. Veľká drevená kuchynská linka bola vytvorená na mieru a jej súčasťou je zabudovaná chladnička s mrazničkou a umývačka riadu. Navyše obsahuje aj plynový sporák s elektrickou rúrou a digestor napojený do komína. Z obývacej izby je výstup na útulnú zasklenú loggiu s výhľadom na ulicu a na park. V miestnosti sa tiež nachádza termostat, ktorým si nastavíte teplo, aké si práve prajete.

Z obývacej izby ďalej prejdeme do izby, z ktorej bude výborná spálňa, pretože je v nej umiestnená na mieru vyrobená roldor skriňa, ktorú stačí otvoriť a v momente sa ocitneme v priestrannom šatníku. Ten disponuje množstvom políc, pričom nechýba ani zrkadlo a osvetlenie, čo isto poteší nejednu dámu.

V celom byte sú nové plastové okná s vnútornými žalúziami a sieťkami. Na zemi sa nachádza plávajúca podlaha, v chodbe, v kúpeľni a kuchyni je dlažba. Loggia je opatrená mrazuvzdornou dlažbou. Vo všetkých miestnostiach sú nové interiérové dvere a nábytok na mieru. V prípade záujmu je možné ponechať v byte všetko zariadenie, ako môžete vidieť na priložených fotografiách (okrem obrazu v obývacej izbe). K dispozícii je TV a internet od UPC.

K bytu patrí aj pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu.

Mesačné prevádzkové náklady: LEN 60,46 EUR (36,46 EUR správa a fond opráv + 24 EUR plyn) + elektrina

Byt je bez tiarch, predajom je voľný.

BYTOVÝ DOM
nízkopodlažný
tehla
zateplený
nová sedlová strecha
nová brána
nové poštové schránky
nová maľovka
plastové okná v spoločných priestoroch
bez výťahu
vlastný dvor
pivnica

OKOLIE
Bytový dom sa nachádza priamo v centre diania, no napriek tomu v tichej jednosmernej ulici hneď vedľa príjemného zeleného parku. Okrem toho za domom sa nachádza dvor, ktorý sa onedlho premení na príjemnú oddychovú zónu, pretože je schválená jeho revitalizácia. Výhodou tohto domu je tiež to, že na jeho prízemí sa nachádzajú viaceré obchodné priestory, z ktorých nájom ide do spoločného fondu. To zabezpečuje pre jeho obyvateľov nižšie mesačné náklady na bývanie. Parkovanie je rezidenčné priamo pred domom, prípadne v okolitých uliciach.

Staré Mesto je výborná lokalita pre všetkých, ktorí chcú bývať v centre a mať všetko po ruke. Mestská časť má kompletnú občiansku vybavenosť – v pešej dostupnosti sú zastávky MHD, tiež kaviarne, obchody, zdravotnícke stredisko, lekáreň, služby...

CENA
133 000 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

Rýchlo a bezplatne vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke.
A navyše, ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME.
V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk

Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Wilsonova, 2 izbový byt, 57 m2, Bratislava I - Staré Mesto
133 000 €
exkluzívne