PREDANÉ - MODRA, 4-i dom, 121 m2 – dvojpodlažná moderná NOVOSTAVBA, pozemok 296 m2, krásne presvetlený dom v jedinečnej lokalite, IDEÁLNE RODINNÉ BÝVANIE - Modra - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - MODRA, 4-i dom, 121 m2 – dvojpodlažná moderná NOVOSTAVBA, pozemok 296 m2, krásne presvetlený dom v jedinečnej lokalite, IDEÁLNE RODINNÉ BÝVANIE

  • ponukabyvania.sk_Dr. Bodického_Rodinný-dom_archív
  • ponukabyvania.sk_Dr. Bodického_Rodinný-dom_archív
239 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ novostavbu rodinného domu, ktorý sa nachádza v príjemnej pokojnej oblasti v Modre – je umiestnený v slepej ulici hneď oproti nádherným starobylým hradbám, ktoré dýchajú históriou. Navyše k domu prislúcha zelená záhrada s terasou a detskou šmykľavkou, takže tento dom si zamiluje každá rodina s deťmi

DOM
Dr. Bodického - Modra, okres Pezinok
4-izbový
novostavba – september 2007
úžitková plocha: 120,96 m2 (55,51 m2 prízemie + 50,45 m2 poschodie + 9 m2 balkón + 6 m2 loggia) + 40 m2 terasa
tehla 38 cm
tepelnoizolačná omietka
plynový kotol Vaillant
plastové okná
vonkajšie hliníkové žalúzie
plávajúce podlahy / dlažba
podlahové kúrenie / radiátory
krbové kachle
moderná nová kuchynská linka
vstavané spotrebiče Whirlpool
praktické úložné priestory
nepriechodné izby
loggia, balkón
IS: vodovod, elektrina, plyn
predpokladané pripojenie na kanalizáciu – realizácia 2014

Rodinný dom sa nachádza v nádhernom prostredí vinárskeho mestečka Modra, hneď oproti mestským hradbám a z druhej strany s výhľadom na mestskú vežu, takže sa vám bude naskytať z domu unikátny pohľad. Dom má dve podlažia, nechýba prístrešok pre autá, praktický sklad a záhrada s priestrannou terasou.

Popis
Prízemie: vstupná chodba, komora, samostatné WC, priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou – s výstupom na terasu do záhrady, schodisko na poschodie
Poschodie: chodba, 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa, loggia, balkón

Do domu vchádzame cez bránku okolo príjemnej predzáhradky a ocitneme sa v útulnej chodbe. Vpravo môžeme vojsť do praktickej komory, kde je veľmi dobre využité miesto pod schodmi ako úložný priestor. Okrem políc je tam dostatok miesta tiež na pračku a sušičku. Po ľavej ruke sa nachádza samostatné WC s praktickým oknom na vetranie a menším umývadlom. Srdcom domu je priestranná obývacia izba, ktorá je prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Táto miestnosť je krásne presvetlená vďaka dvom východom na terasu a zútulňujú ju krbové kachle, ktoré sa nachádzajú uprostred izby. V kuchynskej linke nájdete vstavané spotrebiče značky Whirlpool – plynovú varnú doska s povrchom z tvrdeného skla pre jednoduché čistenie, digestor s výstupom do komína, elektrickú rúru, mikrovlnnú rúru, umývačku riadu a všetkých milovníkov dobrej kávy isto poteší vstavaný kávovar s podsvietením. V kuchynskej časti je množstvo priestoru aj pre veľký rodinný jedálenský stôl.

Po schodoch vyjdeme na poschodie – do nočnej časti domu. Schodisko je ďalším ukážkovým príkladom, ako sa dá účelne využiť skutočne každý priestor – nad schodmi je totiž umiestnený praktický úložný priestor, ku ktorému sa dostanete rebríkom na stene. V chodbe si môžete všimnúť ďalší úložný priestor– nad dverami do jednej z izieb sa nachádzajú police, kam sa zmestia ďalšie dôležité veci. Dom je výborne dispozične riešený – z chodby sa dostanete do 3 nepriechodných izieb aj na loggiu. Všetky izby sú z jednej strany presklené – vďaka veľkým balkónovým dverám sú krásne presvetlené, pričom o dokonalé súkromie sa zároveň postarajú vonkajšie žalúzie. Okrem toho sú v izbách zvýšené stropy s dreveným obložením a s priznanými trámami, vďaka čomu sú miestnosti ešte vzdušnejšie.

Na poschodí sa nachádza priestranná kúpeľňa, v ktorej nájdete sprchovací kút i vaňu, WC je oddelené priečkou. Vetranie je zabezpečené francúzskym oknom. V kúpeľni sa tiež nachádza plynový kotol Vaillant, ktorý je umiestnený nad WC.

V celom dome sú plastové okná s kvalitnými vonkajšími hliníkovými žalúziami. V miestnostiach nájdete plávajúce podlahy a v chodbe, WC a v kúpeľni je keramická dlažba. Na prízemí je príjemné podlahové vykurovanie, na poschodí sa nachádzajú radiátory.

Súčasťou domu po predaji ostávajú šatníkové skrine a kuchynská linka so spotrebičmi. Ak sa vám však zapáčil aj ostatný nábytok, je možné dohodnúť sa aj na ňom.

Mesačné prevádzkové náklady pre 5 ľudí: 185 EUR (20 EUR voda + 70 EUR plyn + 55 EUR elektrina + 40 EUR žumpa)

POZEMOK
veľkosť 296 m2
rovinatý
v zastavanom území obce
záhrada so závlahou
priestranná terasa – 40 m2
detská šmykľavka
carport – prístrešok pre autá
parkovanie pre 2-4 autá
praktický sklad na bicykle, lyže, náradie...

OKOLIE
Modra je kultúrne centrum regiónu s bohatou históriou a vinohradníckou tradíciou. Mesto ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Tento región je navyše ako stvorený pre všetkých milovníkov aktívneho odpočinku, pretože v meste začínajú turistické a cyklistické trasy Malých Karpát. Počas celého roka sa v Modre konajú mnohé spoločenské podujatia: vinobranie, deň otvorených pivníc, slávnosť hliny, vínna cesta, tradičná modranská zabíjačka, organizované turistické akcie. Navyše Modra ponúka dobrú dostupnosť do hlavného mesta – v Bratislave budete približne za 30 minút.

CENA
239 900 EUR (7 227 227 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

Rýchlo a bezplatne vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke.
A navyše, ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME.
V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Dr. Bodického, 4 izbový dom, 121 m2, Pezinok - Modra
239 900 €
exkluzívne