PREDANÉ - SVIDNÍCKA, 3-i byt, 82 m2 – čiastočná rekonštrukcia, OBĽÚBENÁ LOKALITA PRI ŠTRKOVCI, množstvo zelene, ZATEPLENÁ BYTOVKA - Bratislava-Ružinov - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - SVIDNÍCKA, 3-i byt, 82 m2 – čiastočná rekonštrukcia, OBĽÚBENÁ LOKALITA PRI ŠTRKOVCI, množstvo zelene, ZATEPLENÁ BYTOVKA

  • ponukabyvania.sk_Svidnícka_3-izbový-byt_archív
125 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ slnečný 3-izbový byt s priestrannými spálňami, príjemným balkónom, v zateplenom bytovom dome s novou strechou a výťahom. Byt sa nachádza v jednej z dlhodobo NAJPREFEROVANEJŠÍCH LOKALÍT BRATISLAVY LEN PÁR KROKOV OD OBĽÚBENÉHO ŠTRKOVECKÉHO JAZERA. Ideálne prostredie pre mladé rodiny – množstvo zelene, upravených ihrísk, aktivít pre voľný čas, výborná sieť školských zariadení, obchodov, ľahká dostupnosť MHD a v neposlednom rade naozaj bezproblémové parkovanie. A čo tak začínať deň kŕmením labutí na jazere, poobede nechať vyblázniť deti na najväčšom ihrisku v Bratislave a na večer vypnúť hlavu behom v parku?

BYT
Svidnícka ulica – Bratislava II, Ružinov
3-izbový
úžitková plocha: 82,19 m2 (byt 75,16 m2 + balkón 3,9 m2 + pivnica 3,13 m2)
2. poschodie / 6
panel / zateplenie
čiastočná rekonštrukcia
plastové okná
murované jadro
bezpečnostné dvere
vstavaná skriňa
drevené parkety / plávajúca podlaha
nepriechodné izby
nová stúpačka
pivnica
ústredné kúrenie
internet: optika
orientácia: Z

Popis: predsieň, kuchyňa, obývacia izba, chodba, izba 1 so vstupom na balkón, izba 2, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v šesťposchodovej zateplenej bytovke s výťahom, upravenými spoločnými priestormi, novou vstupnou bránou na čip, novými schránkami, vymenenou stupačkou v kúpeľni a zrekonštruovanou strechou. Priestory a okolie bytového domu sú udržiavané a čisté s množstvom stromov rovno pod oknami. Byt je situovaný na druhom poschodí (treťom podlaží) a ponúka upokojujúce výhľady na okolie plné zelene. Vďaka západnej orientácii sú všetky izby prirodzene presvetlené. Bytový dom sa nachádza v tichej ulici a obyvateľom ponúka pohodlné parkovanie priamo pred domom počas celého dňa.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Boli osadené nové plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, bezpečnostné dvere, vstavaná skriňa, zánovná kuchynská linka, vykonaná komplet rekonštrukcia kúpeľne a toalety s výmenou vodo a elektroinštalizácie. V interiéri sa nachádzajú pôvodné drevené parkety – v spálňach a obývacej izbe (v obývacej izbe sú prekryté novými drevenými parketami a v jednej zo spální kobercom). V chodbe sa nachádza plávajúca podlaha, v kuchyni a na balkóne dlažba. V byte sú pôvodné interiérové dvere.

Dispozične byt ponúka rozumné rozmiestnenie izieb s praktickým rozdelením na dennú a nočnú časť. V byte nie sú zbytočné hluché chodby, rozloha je štedrá najmä v izbách. Obe spálne sú priestranné a nepriechodné. Veľká obývacia izba ponúka priestor aj pre vytvorenie jedálenskej zóny alebo pracovného kútu. Ku komfortu bývania prispieva aj samostatná toaleta oddelená od kúpeľne. Kúrenie je vyregulované s pomerovými meračmi, zabezpečované ústrednou dodávkou tepla. V byte je zavedený internet a káblová televízia (Orange, Telecom).

Mesačné prevádzkové náklady : 178 EUR + elektrina

BYTOVÝ DOM
panel
zateplená fasáda
rekonštrukcia spoločných priestorov
nová strecha

OKOLIE
Mestská časť Ružinov – priame okolie Štrkoveckého jazera, vyhľadávaná lokalita sídliska, ktorá ponúka širokú sieť obchodov a služieb, inštitúcií, no zachovala si i oddychové plochy s ihriskami a zeleňou. V priamom okolí domu nájdete detské ihrisko, park, neďaleko sa nachádza Tesco Express, Billa, školy, škôlka, jazyková škola, materské centrum, pasáž Eden park. Pár minút pešo od domu nájdete obľúbené jazero s areálom hier Radosť Štrkovec. Každý deň vám tu bude k dispozícii najväčšie detské ihrisko v Bratislave, letné divadlo, beach volejbal, v zime ľadová plocha na korčuľovanie. Centrum mesta je dostupné do 10 minút autom alebo bezproblémovo širokou sieťou MHD (50, 66, 74, 75, 78, 96, 196, 8, 9). V blízkom okolí tiež nájdete Zimný štadión, Univerzitnú nemocnicu, polikliniku, obchodné centrum Retro.

CENA
125 900 EUR (3 792 863 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

Rýchlo a bezplatne vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke.
A navyše, ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME.
V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Pôdorys

Štítky

Maklér

Vaše názory

Svidnícka, 3 izbový byt, 82 m2, Bratislava II - Ružinov
125 900 €
exkluzívne