PRENAJATÉ - PRI VINOHRADOCH, 3-i byt, 72 m2 – nadštandardne ZREKONŠTRUOVANÝ byt, lokalita plná zelene, KOMPLETNE ZARIADENÝ - Bratislava-Rača - PonukaByvania.sk

PRENAJATÉ - PRI VINOHRADOCH, 3-i byt, 72 m2 – nadštandardne ZREKONŠTRUOVANÝ byt, lokalita plná zelene, KOMPLETNE ZARIADENÝ

  • ponukabyvania.sk_Pri vinohradoch_3-izbový-byt_archív
490 €/mesiac

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM krásny, kompletne zrekonštruovaný 3-i byt v príjemnej lokalite plnej zelene s dobrou dostupnosťou

BYT JE VOĽNÝ UŽ OD SEPTEMBRA.

BYT
Pri vinohradoch - Bratislava III, Rača
3-izbový
úžitková plocha: 71,90 m2 (byt 65,10 m2 + balkón 5,60 m2 + pivnica 1,20 m2)
2. poschodie / 3
nová rekonštrukcia
kompletne zariadený
nový nábytok a spotrebiče
bezpečnostné vstupné dvere
plastové okná
plávajúce podlahy / dlažba
orientácia: V-Z

Popis: vstupná hala, obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou, komora, izba 1, izba 2, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC

Do bytu vchádzame cez bezpečnostné dvere a ocitneme sa vo vstupnej hale. V nej sa nachádza veľká vstavaná skriňa, do ktorej sa vmestí všetko, čo potrebujete. Z haly sa dostaneme do nepriechodnej detskej izby, ktorá je kompletne zariadená nábytkom na mieru pre dve deti. Má vhodnú východnú orientáciu.

Cez krásne drevené posuvné dvere sa dostaneme do centrálnej priestrannej miestnosti. Prakticky a s vkusom sa v nej spája obývacia miestnosť s kuchyňou, ktorú prepája jedálenská časť. Kuchyni dominuje kvalitná kuchynská linka vybavená elektrickou rúrou s plynovou varnou doskou, digestorom, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnou rúrou a varnou kanvicou. Celá miestnosť je krásne presvetlená vďaka obojstrannej orientácii na východ aj západ. Z obývacej izby je rovnako ako z detskej izby výstup na balkón, ktorý je pozdĺž oboch miestností.

Zo vstupnej haly sa tiež dostaneme do ďalšej izby – do samostatnej nepriechodnej spálne, ktorá poskytuje upokojujúci výhľad na okolitú zeleň. Priestranná kúpeľňa je vybavená vaňou a veľkým oknom, ktoré zabezpečuje prienik denného svetla a výborné vetranie.

O príjemnú atmosféru v byte sa postarajú starostlivo vybraté a zladené farby, moderný nový nábytok a doplnky. Vo všetkých obytných izbách je na zemi kvalitná plávajúca podlaha, v kuchynskej časti, predsieni a kúpeľni je dlažba.

BYTOVÝ DOM
panel
3-poschodový
pivnica

OKOLIE
Rača – neďaleko bytového domu sa nachádzajú udržiavané vinice, zelené prostredie Malých Karpát, turistické chodníky, cyklotrasy, les. V priamom okolí sa nachádza materská škôlka a detské ihrisko, zdravotné centrum, Billa, lokálne prevádzky, neďaleko zastávka MHD s priamym spojením do centra mesta a ostatných mestských častí. Široká občianska vybavenosť je situovaná pár minút od domu (potraviny, lekáreň, reštaurácie, gymnázium, obchody, fitnescentrum. Lokalita ponúka rýchlu dostupnosť do centra autom, či mestskou dopravou.
Je bezpečným miestom pre rodiny s deťmi. V mestskej časti sa nachádzajú dve kúpaliská, množstvo detských ihrísk i športových plôch.

CENA
490 EUR / mesiac + 100 EUR mesačné prevádzkové náklady (správa a fond opráv, plyn, elektrina)

U NÁS PROVÍZIU NEPLATÍTE.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk

Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Pôdorys

Štítky

Maklér

Vaše názory

Pri vinohradoch, 3 izbový byt, 72 m2, Bratislava III - Rača
490 €
exkluzívne