PRENAJATÉ - NOVÉ ZÁHRADY, Ružinov – Prievoz, 3-i byt v rodinnom dome - pozemok 780 m2, altánok, NOVOSTAVBA - Bratislava-Ružinov - PonukaByvania.sk

PRENAJATÉ - NOVÉ ZÁHRADY, Ružinov – Prievoz, 3-i byt v rodinnom dome - pozemok 780 m2, altánok, NOVOSTAVBA

  • ponukabyvania.sk_Nové záhrady V_3-izbový-byt_archív
600 €/mesiac

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM 3-i byt, 217 m2, v krásnej novostavbe rodinného domu v tichej lokalite, altánok, parkovanie pre 2 autá. NAJLEPŠIA CENA NA TRHU.

DOM
Nové záhrady V - Bratislava II, Ružinov - Prievoz
3-izbový byt so samostatným vchodom v rodinnom dome, NOVOSTAVBA
podkrovie
úžitková plocha: 217 m2 (123 m2 prízemie, samostatná bytová jednotka, 40 m2 pivnica a vinárnička (spoločný priestor), 38 m2 prístrešok na státie pre 2 autá, 16 m2 altánok)
keramická pec
krásna sadová úprava
ústredné kúrenie na vlastný plynový kotol
dlažba / plávajúca podlaha
1 státie pod prístreškom + 1 státie na pozemku
vinárnička a odkladací priestor v pivničných priestoroch
orientácia: JV-SZ

3–i byt so samostatným vchodom v rodinnom dome, NOVOSTAVBE, nachádzajúcom sa v tichej bratislavskej lokalite, skolaudovaný v roku 2004. Dom je postavený z tehly, zateplený, obložený lámaným kameňom, vybavený plastovými oknami a ak hľadáte kúsok romantiky, tak táto ponuka je pre vás ako stvorená. Je čiastočne podpivničený, pričom tieto priestory slúžia ako odkladací priestor, prípadne vinárnička.

Vykurovanie bytu je samostatné, nezávislé prostredníctvom plynového kotla, ako primárny zdroj vykurovania, prípadne keramickej pece na drevo, ktorého máte pod prístreškom aj na dve zimy. Na chodbe, vo WC, v kúpeľni a v kuchyni kvalitná, ľahko udržiavateľná dlažba. V obytných izbách sú plávajúce laminátové podlahy.

Dispozícia bytu a jeho rozmery ho predurčujú ku komfortnému bývaniu. Veľká otvorená obývacia izba s keramickou pecou tvorí krásny otvorený priestor súčasťou ktorého je kuchyňa so všetkými spotrebičmi (chladnička, plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, umývačka riadu). Pri vykonávaní kuchynských činností môžete potešiť svoju myseľ pohľadom do krásne upravenej záhrady a blízkeho okolia. Spálňa je orientovaná na JZ, súčasťou vybavenia sú samostatne stojace skrine. Tretia izba je samostatná, hneď pri vstupe do bytu, na pravej strane. Obytné izby sú samostatné, dostatočne priestranné s výhľadom do blízkeho okolia.

Kúpeľňa tvorí spoločný priestor s WC, avšak je priestorovo veľkorysá a veľmi vkusne vydekorovaná. Nesporne pridanou hodnotou je prísun denného svetla cez strešné okno. Je vybavená umývadlom, sprchovacím kútom, zrkadlom, odkladacími skrinkami pod umývadlom, vešiak na uteráky a WC.

POZEMOK
veľkosť 780 m2
rovinatý

Dom je komplet oplotený murovaným oplotením, ktoré dopĺňa architektúru domu. Vchod na pozemok je cez zasúvateľnú bránu na elektrický pohon.
Parkovanie je možné priamo na pozemku (1 auto pod prístreškom a 1 auto na pozemku), samozrejme ďalšie možnosti parkovania sú pred domom.
Veľkou výhodou je krásna záhrada s kompletnou sadovou úpravou so samostatne stojacim altánkom, kde si môžete posedieť, pogrilovať so známymi.

Vstup na pozemok, parkovacie plochy a chodník k domu a okolo domu sú vydláždené kamennou dlažbou.

OKOLIE
Rodinný dom, NOVOSTAVBA sa nachádza v mestskej časti Braislava, Ružinov - Prievoz, oproti Harley Davidson, v tichej časti s výbornou dostupnosťou a to tak autom ako aj MHD.

CENA
600 EUR (18 076 Sk) + 140 EUR (zálohové platby za energie) vrátane provízie (províziu platí majiteľ)

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk

Volajte na číslo
0918 737 150
alebo píšte na
Info-ZVNC-PonukaByvania.sk

Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Nové záhrady V, 3 izbový byt, 217 m2, Bratislava II - Ružinov
600 €
exkluzívne