PRENAJATÉ - PANSKÁ, obchodný priestor s výkladmi, 144 m2 – prestížna lokalita na BRATISLAVSKOM KORZE OPROTI SOCHE ČUMILA, historická budova - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PRENAJATÉ - PANSKÁ, obchodný priestor s výkladmi, 144 m2 – prestížna lokalita na BRATISLAVSKOM KORZE OPROTI SOCHE ČUMILA, historická budova

  • ponukabyvania.sk_Panská_obchodné_archív
3 000 €/mesiac

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

NA PRENÁJOM výborne situovaný dvojpodlažný obchodný priestor v úplnom centre Bratislavy v reprezentatívnej historickej budove s elegantnými výkladmi, ktoré smerujú priamo na rušnú promenádu. Výnimočné miesto na podnikanie!

PRIESTOR
Panská ulica – Bratislava I, Staré Mesto
obchodný priestor
1. poschodie / 4
úžitková plocha: 144,22 m2
tehla
historická budova – národná kultúrna pamiatka
vlastné kúrenie – plynový kotol
výklady do ulice

Popis:
prízemie: predajná plocha, schodisko,chodba, kuchynka, WC, kotolňa, sklad
poschodie: predajná plocha, kancelária

Ponúkaný obchodný priestor je situovaný v zrekonštruovanej budove so vstupom a výlohami priamo z pešej zóny, len pár krokov od známej bratislavskej atrakcie sochy Čumila, Hlavného námestia a historickej budovy divadla. Vďaka výbornej viditeľnosti priestoru, celoročne frekventovanej ulici, možnosti umiestnenia vonkajšieho posedenia, priestrannosti interiéru, ale aj lukratívnosti adresy, ide o zaujímavú príležitosť pre otvorenie predajne s luxusným tovarom, dizajnérskeho štúdia, exkluzívneho salónu či štýlovej kaviarne.

Dispozične je priestor rozčlenený do dvoch podlaží presvetlených prirodzeným svetlom. Vnútorné rozloženie miestností a stvárnenie interiéru je možné upraviť si podľa vlastných potrieb. Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom vlastného plynového kotla. Samozrejmosťou je prípojka na internet a telefón.

BUDOVA
historická budova
tehla
rekonštrukcia
bytový dom s obchodnými prevádzkami na prízemí

OKOLIE
Mestská časť Staré Mesto – veľmi obľúbená a celoročne turistami vyhľadávaná časť centra. Priame okolie tvorí živé pulzujúce korzo plné reštaurácií a obchodov. V pešej dostupnosti je množstvo historických pamiatok, ktoré neustále lákajú množstvo ľudí.

CENA 3 000 €/mesiac + energie (služby 27 EUR + plyn + elektrina) / mesiac

U NÁS PROVÍZIU NEPLATÍTE.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Pôdorys

Štítky

Maklér

Vaše názory

Panská, 0 izbový objekt, 144 m2, Bratislava I - Staré Mesto
3 000 €
exkluzívne

váš názor