PREDANÉ - RAČIANSKA, 3-i byt, 76 m2 - čiastočná rekonštrukcia, pri FIGARE a NEĎALEKO LESA - Bratislava-Nové Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - RAČIANSKA, 3-i byt, 76 m2 - čiastočná rekonštrukcia, pri FIGARE a NEĎALEKO LESA

  • ponukabyvania.sk_Račianska_3-izbový-byt_archív
99 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ príjemný, čiastočne zrekonštruovaný trojizbový byt vo vyhľadávanej lokalite pri Figare, za ATRAKTÍVNU CENU s nízkymi nákladmi!

BYT
Račianska ulica, Nové mesto
3-i byt
úžitková plocha: 76,06 m2 (byt 73,2 m2 + balkón 2,86 m2)
6. poschodie / 7
panel
balkón s francúzskym oknom
veľká spoločná miestnosť na odkladanie kočíkov/bicyklov
ústredné kúrenie
orientácia V

Popis: chodba/ jedáleň, kuchyňa s balkónom, obývacia izba/ spálňa, 2x izba, chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta

Ponúkaný byt sa nachádza v panelovej bytovke s výťahom, na 6. poschodí. Bytový dom bol v roku 1992 komplet zrekonštruovaný (zateplenie bytovky, nové stúpačky, rozvody vody a elektriny v bytoch aj v spoločných priestoroch, medené káble, murované jadro).

Menšou rekonštrukciou prešiel aj samotný byt. Boli osadené plastové okná, v kuchyni sa nachádza veľké francúzske okno so vstupom na balkón, boli urobené nové stierky, položená plávajúca podlaha v dvoch izbách, v ostatných izbách sa nachádza linoleum/ dlažba. Samozrejmosťou sú vyregulované radiátory s pomerovými meračmi. Byt sa inak nachádza v pôvodnom, veľmi dobre udržiavanom stave s príjemnou atmosférou.

Súčasní majitelia, praktickým spôsobom, rozdelili priestor obývacej izby, posuvnou stenou, tak, že vznikla ďalšia spálňa a menšia obývacia izba. Táto šikovná úprava dovoľuje využívať byt ako plnohodnotný 4 izbový obytný priestor. Po premiestnení posuvných dverí k stene vznikne priestranná vstavaná skriňa a byt sa vráti k svojej pôvodnej 3 izbovej dispozícií.

Byt nedisponuje pivnicou, ale k užívaniu je spoločná miestnosť na prízemí domu. V byte sa nachádza káblová televízia a internet. Súčasné náklady sú vyčíslené na 143 EUR / 4 osoby.

BYTOVÝ DOM
panel
zateplenie
výťah
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov

OKOLIE
Priamo za domom sa nachádza veľké, nové, detské ihrisko, park. Pod samotným bytovým domom je k dispozícií lekáreň, supermarket, reštaurácia. Pár krokov od domu sa nachádza električková zástavka, neďaleko železničná stanica, ZŠ, SŠ. Komplet občianska vybavenosť – OD Slimák, Polus, Kuchajda... Ľahká dostupnosť centra, pár zastávok Račianske mýto, Trnavské mýto, Hlavná stanica, Obchodná, historické centrum.

CENA
99 900 EUR ( 3 009 587 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Račianska, 3 izbový byt, 76 m2, Bratislava III - Nové Mesto
99 900 €
exkluzívne