PREDANÉ - KLINCOVÁ, 2-i byt, 49 m2 - novostavba - nadstavba, S NOVÝM DIZAJNOVÝM ZARIADENÍM ZADARMO - Bratislava-Ružinov - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - KLINCOVÁ, 2-i byt, 49 m2 - novostavba - nadstavba, S NOVÝM DIZAJNOVÝM ZARIADENÍM ZADARMO

  • ponukabyvania.sk_Klincová_2-izbový-byt_archív
114 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ, 2 izbový byt v ročnej nadstavbe nízko podlažnej budovy bez výťahu, s kvalitným ZARIADENÍM V CENE, vo vyhľadávanej lokalite RUŽINOV – NIVY.


BYT
Klincová – Ružinov
tehla
2-i byt
úžitková plocha: 49,7 m2 (byt 44,7 m2 + 5 m2 loggia)
4. poschodie / 4
loggia zo vstupom z dvoch izieb
francúzske okná s bezpečnostnými sklami
sadrokartónové podsvietené podhľady
bezpečnostné dvere
vlastné, elektrické podlahové kúrenie
elektrický bojler
orientácia J

Popis:
Vstupná chodba so vstavanou skriňou, jedálenská časť, kúpeľňa s toaletou, prepojená kuchyňa s obývacou izbou so vstupom na loggiu, loggia s bezpečnostným sklom a drevenou podlahou, spálňa so vstupom na loggiu

Tento elegantný byt sa nachádza v nadstavbe tehlovej 4 podlažnej bytovke s malým počtom bytov, na 4. poschodí. Celý dom prešiel v roku 2010, kompletnou rekonštrukciou pri, ktorej bola zrealizovaná citlivá nadstavba nových bytov. Bytový dom má novú fasádu ( zateplenie, kamenný obklad, omietka),vstupnú bránu, video vrátnika, novú strechu, vymaľované spoločné priestory, nerezové zábradlia na schodisku. V dome sa nenachádza výťah.

V byte sa nachádzajú laminátové podlahy/ dlažba s podlahovým kúrením v celom priestore. Byt má výhodnú južnú orientáciu, spolu s veľkoplošnými, plastovými oknami s francúzskymi balkónmi a priestrannou loggiou, zabezpečujú celkové, ideálne presvetlenie bytu. V byte je nainštalované dizajnové osvetlenie s podhľadmi. Na stenách sa nachádzajú umývateľné, farebné stierky Dulux, taliansky, keramický obklad v kúpeľni, podlahy značky Khandl, drevené interiérové dvere a zárubne (masív), bezpečnostné dvere Adlo, v oknách sú inštalované žalúzie.

Ponúkaný byt sa predáva plne zariadený, kvalitným na mieru zhotoveným, ročným nábytkom (vstavaná skriňa, predsieňová zostava, jedálenský stôl, kúpeľňový nábytok, obývacia zostava). Nová kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra, sklo keramická varná doska, umývačka riadu, komínový digestor, chladnička s mrazničkou), antracitový dres so značkovou batériou.

Vykurovanie bytu je zabezpečené prostredníctvom elektrického podlahového kúrenia a teplá voda je ohrievaná bojlerovo. V byte nie je zavedený plyn. Internetová a TV kabeláž je rozmiestnená po celom byte. Byt nedisponuje pivnicou. Súčasné náklady sú vyčíslené na 114 000 € + elektrina/ 2 osoby.

Tento byt je ideálnym, moderným bývaním, pre dynamických ľudí, ktorí vyhľadávajú blízkosť mesta, dizajnové prevedenie interiéru bez nutnosti rekonštrukcie so zariadením v cene. Ale taktiež je byt vhodný ako forma investície, nakoľko je možné byt odkúpiť priamo s nájomníkmi.

BYTOVÝ DOM
tehla
nadstavba
nízko podlažný bytový dom s malým počtom bytov
zrekonštruovaná bytovka
bez výťahu
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov bytov


OKOLIE
Mestská časť Ružinov, pár minút pešo Centrálne trhovisko Miletičova, Lidl, Billa, pošta, ihriská, reštaurácie, plná občianska vybavenosť v priamom okolí. Výborná dostupnosť celého mesta či už pešo alebo autom, naokolo množstvo liniek MHD do celej Bratislavy. Neďaleko sa nachádzajú školy, gymnázia, škôlky, univerzity, parky, kúpalisko Delfín, autobusová stanica Mlynské Nivy, nákupné centrá.


CENA
114 000 EUR ( 3 434 364 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Klincová, 2 izbový byt, 49 m2, Bratislava II - Ružinov
114 000 €
exkluzívne