PREDANÉ - SENEC, ulica SNP, 3-i byt, 70 m2 - komplet rekonštrukcia, NOVÉ ŠTÝLOVÉ ZARIADENIE BYTU ZADARMO - Senec - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - SENEC, ulica SNP, 3-i byt, 70 m2 - komplet rekonštrukcia, NOVÉ ŠTÝLOVÉ ZARIADENIE BYTU ZADARMO

  • ponukabyvania.sk_SNP_3-izbový-byt_archív
85 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-izbový komplet a kvalitne zrekonštruovaný byt, S NÍZKYMI NÁKLADMI, PLNE ZARIADENÝ moderným nábytkom, pripravený na NASŤAHOVANIE BEZ STAROSTÍ a ŽIADNEJ INVESTÍCIE!

BYT
ulica SNP
3-izbový
úžitková plocha: 70 m2 (byt 61 m2 + loggia 3 m2 + pivnica 6 m2)
7. poschodie / 7
panel / zateplenie, nová strecha
komplet rekonštrukcia
loggia
murovaná pivnica
ústredné kúrenie
orientácia: V/Z

Popis: vstupná hala, obývacia izba, spálňa so vstupom na loggiu, kuchyňa, izba, kúpeľňa s toaletou, murovaná pivnica (12 m2 – k dispozícií pre dva byty).

Ponúkaný byt sa nachádza v zateplenej, panelovej bytovke s výťahom na 7. poschodí. Byt má slnečnú orientáciu V/Z a ponúka panoramatický výhľad na Senec. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, v roku 2011 bola položená nová strecha, je zrealizované zateplenie fasády, menené plastové okná v spoločných priestoroch, nové zvončeky. V ďalšej naplánovanej etape sa počíta s rekonštrukciou výťahov, stúpačiek a rozvodov v bytovke.

Byt sa nachádza v stave po novej, kompletnej rekonštrukcii. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú nájsť svoje nové bývanie, pohodlne, rýchlo a bez potreby akýchkoľvek investícií. V byte prebehla hĺbková rekonštrukcia, pri ktorej boli menené rozvody vody, elektriny, plynu, inštalované nové radiátory s regulátormi a pomerovými meračmi, nové 6-komorové, plastové okná, elegantné plávajúce podlahy a dlažba, nové stierky, drevené interiérové zárubne a dvere, masívne, vstupné 16-bodové, bezpečnostné dvere, nová murovaná kúpeľňa so zmenenou dispozíciou, novými obkladmi a sanitou, nová kuchynská linka.

Byt sa predáva s KOMPLET ZARIADENÍM ZADARMO!

Ide o nový, moderný nábytok, citlivo vybraný k doladeniu celkovej atmosféry bytu. V byte ostáva kuchynská linka so sporákom, digestorom, vstavanou mikrovlnnou rúrou, vstavanou chladničkou, barový stôl so stoličkami, zrkadlová rolldor skriňa a šatníková zostava v chodbe, dizajnové stropné osvetlenie, priestranná sedacia súprava, konferenčný stolík v obývačke, obývacia zostava (bez televízora), šatníková skriňa v spálni, manželská posteľ s nočnými stolíkmi.

Byt má účelnú dispozíciu. Cez vstupnú halu s dostatkom úložného priestoru je prístup do izieb a kúpeľne. Pri rekonštrukcii bola pozmenená dispozícia kúpeľne. V súčasnosti je riešená ako priestranná kúpeľňa s veľkým sprchovacím kútom a dostatkom priestoru na pračku, kôš na bielizeň. Za polovičnou stenou je umiestnená toaleta. V byte sa nachádzajú dostatočne veľké spálne, jedna z nich je so vstupom z obývacej izby a disponuje loggiou. V byte sa nachádza menšia, šikovne zariadená kuchyňa a veľká obývacia izba. Súčasťou bytu je i murovaná pivnica.

V byte sa nachádzajú prípojky na internet a televíziu (obývacia izba / spálňa). Súčasné celkové náklady na byt sú vyčíslené na 110 EUR.

TIP
Je ideálny pre tých, ktorí nemajú čas, ani chuť púšťať sa do náročnej rekonštrukcie, ale i pre tých, ktorí plánujú financovanie bytu úverom a neostávajú vám peniaze na zariadenie bytu podľa vašich predstáv. Do tohto bytu už nemusíte investovať, stačí sa nasťahovať a pohodlne bývať.

BYTOVÝ DOM
panel
zateplená fasáda, nová strecha, zvončeky, plastové okná na schodisku
pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov
parkovanie pred domom
výťah

OKOLIE
Byt sa nachádza v prijemnej lokalite, s výbornou vybavenosťou v priamom okolí. Od centra Senca je byt vzdialený len pár minút. Priamo pod bytovým domom sa nachádza areál materskej škôlky, neďaleko základná škola, zdravotné, kultúrne stredisko, polícia, gymnázium, samotná pešia zóna s množstvom obchodov a služieb. Kúsok od domu sa nachádza supermarket LIDL, KAUFLAND. Pre rodinný relax a príjemné prechádzky môže poslúžiť neďaleký areál Slnečných jazier, aquapark, štadión či amfiteáter. Senec taktiež ponúka bezproblémové autobusové čí vlakové spojenie s Bratislavou a plnú občiansku vybavenosť okresného mesta.

CENA
85 000 EUR (2 560 710 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

SNP, 3 izbový byt, 70 m2, Senec - Senec
85 000 €
exkluzívne