PREDANÉ - BERNOLÁKOVO - NÁLEPKOVA, 5-i dom, 291 m2 - zrekonštr. 2-generačný dom, 2 kuchyne, 2 kúpeľne, pozemok 1 170 m2 s parkovou úpravou a OVOCNOU ZÁHRADOU - Bernolákovo - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - BERNOLÁKOVO - NÁLEPKOVA, 5-i dom, 291 m2 - zrekonštr. 2-generačný dom, 2 kuchyne, 2 kúpeľne, pozemok 1 170 m2 s parkovou úpravou a OVOCNOU ZÁHRADOU

  • ponukabyvania.sk_Nálepkova_Rodinný-dom_archív
185 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 2–generačný, 5-izbový RD v obci BERNOLÁKOVO s GARÁŽOU pre dve autá a KRÁSNYM POZEMKOM

DOM
Bernolákovo
5-izbový dvojpodlažný dom s terasou
úžitková plocha: 291 m2 (suterén 85,6 m2, prízemie 107 m2, poschodie 100 m2)
tehla
kompletne zrekonštruovaný (cca pred 8 rokmi)
zateplenie (polystyrén)
2 x kúpeľňa s WC, 2 x kuchyňa
plastové okná
garáž
2 parkovacie miesta pred garážou
vykurovanie: plynovým kotlom značky MODRATHERM a zásobníkom vody QUANTUM
IS: elektrina, plyn, vodovod, vlastná studňa, 2 x žumpa

Popis
Prízemie: vchod zo zadnej časti domu do zimnej záhrady (verandy), obývacia izba, kuchyňa, chodba, kúpeľňa s toaletou, spálňa
1. poschodie: vchod z prednej časti domu, predsieň so vstavanými skriňami, mramorové schodisko s dreveným zábradlím na poschodie, hala, spálňa, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa spolu s toaletou

Ponúkaný dom sa nachádza na pozemku s parkovou úpravou pred domom a záhradou, s ovocnými stromami vzadu. Je oplotený murovaným plotom a kovanou bránou.

Rodinný dom ponúka dve bytové jednotky s individuálnymi vchodmi, pričom je ich možné kedykoľvek prepojiť.

Prvá bytová jednotka je na prízemí, do ktorej sa dostanete cez vchod zo zadnej časti domu. Prechádzate cez zimnú záhradu – verandu, ktorá je vydláždená. Obývacia izba je veľká a oddelená od kuchyne, sú tam použité drevené parkety. Cez chodbu sa postupuje do kuchyne, kde je položená dlažba. Nie je v nej kuchynská linka (len predpríprava) a je orientovaná do tichej ulice. Vedľa kuchyne je kúpeľňa s vaňou, oknom, spojená s toaletou. V celej kúpeľni je bledo modrá mozaika. Oproti kúpeľni je spálňa orientovaná do dvora a s drevenými parketami ako v obývacej izbe. Je v nej manželská posteľ s nočnými stolíkmi a šatníková skriňa.

Druhá bytová jednotka je na poschodí a je sprístupnená z prednej časti domu, kde sa po dláždených schodoch dostávate k vchodovým dverám. Nimi vstupujete do predsiene kde sa nachádzajú vstavané skrine. V predsieni sú drevené parkety. Mramorovým schodiskom sa dostávate do haly, z ktorej sa vchádza do izieb a tiež kuchyne a kúpeľne.

V spálni sú drevené parkety a je orientovaná do dvora. V obývacej izbe je dlažba, knižnica robená na mieru, ktorá v dome ostáva, tiež kožená sedačka a stôl pod televízor. Tiež je orientovaná do dvora. Kuchyňa s orientáciou do ulice je priestranná.

Kuchynská linka je tiež robená na mieru, obklad je kombináciou tehly so žulou. Pracovná doska je zo žuly, farebne skombinovaná aj s kamenným drezom. V kuchyni okrem kuchynskej linky ostáva aj jedálenský stôl, tiež kombinovaný so žulou.

Kúpeľňa je vedľa kuchyne s tou istou orientáciou, je s vaňou, umývadlom a spojená s toaletou.

Z haly pri schodisku je výstup na terasu, ktorá vznikla rekonštrukciou. Má 10 m2 a je vydláždená a zastrešená.

V celom dome sú plastové okná s parapetnými doskami z mramoru. V dome sa nachádzajú drevené interiérové dvere a zárubne.

V suteréne je položená dlažba a nachádza sa tu väčšia chodba, kde je umiestnený plynový kotol MODRATHERM aj so zásobníkom vody QUANTUM. Nachádza sa tu príručná – letná kuchynka, práčovňa, kde má svoje miesto práčka a tiež vyvýšená vaňa. Z predsiene sa vchádza do izby, kde je príprava na piecku. Suterén je sprístupnený aj z dvora aj z druhej bytovej jednotky schodiskom do pivnice.

Tento rodinný dom je ideálnou voľbou, pokiaľ túžite po pohodlnom bývaní neďaleko Bratislavy. Svojou dispozíciou je predurčený aj pre väčšiu rodinu. Ponúka súkromie v pokojnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou na dosah ruky.

MESAČNÉ NÁKLADY SÚ VYČÍSLENÉ NA CCA 160 EUR / 4-členná rodina

POZEMOK
veľkosť 1 170 m2
oplotený pozemok
parková úprava, stromy, zámková dlažba
vlastná studňa
terasa
parkovacie státie pre 2 autá
murovaná garáž pre 2 autá
pred domom murovaný plot a kovaná brána

OKOLIE
Dom sa nachádza v obci Bernolákovo, ktoré spadá do okresu Senec. Nachádza sa 10 km od Bratislavy. V obci je lekár, zubár, tiež je tu základná škola, umelecká škola, škôlka, obecný úrad na ktorom sa nachádza pošta. Z obchodov je tu LIDL, JEDNOTA a tiež menšie obchodíky.
Šport – futbalové ihrisko, golfové ihrisko.
Obec a jej okolie ponúka veľa príležitostí na šport a rekreáciu. Medzi Bratislavou a Bernolákovom sú priame autobusové a vlakové spoje, ktoré premávajú počas celého dňa v polhodinových intervaloch.

Viac informácií o tejto ponuke u makléra.

CENA
185 000 EUR (5 573 310 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.
Nálepkova, 5 izbový dom, 291 m2, Senec - Bernolákovo
185 000 €
exkluzívne