PREDANÉ - NÁM. SV. FRANTIŠKA, 3-i byt, 110 m2 s pivnicou, terasou, garážou a s nádherným výhľadom na Líščie údolie, NOVOSTAVBA - Bratislava-Karlova Ves - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - NÁM. SV. FRANTIŠKA, 3-i byt, 110 m2 s pivnicou, terasou, garážou a s nádherným výhľadom na Líščie údolie, NOVOSTAVBA

  • ponukabyvania.sk_Námestie sv. Františka_3-izbový-byt_archív
215 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ luxusný 3-i byt, 110 m2 s pivnicou, terasou, garážou a s nádherným výhľadom na Líščie údolie NOVOSTAVBA

BYT
Námestie Sv. Františka - Bratislava IV, Karlova Ves
3-izbový
úžitková plocha: 110 m2 (byt 89 m2 + terasa 5 m2 + pivnica 3 m2 + garáž 12,8 m2)
14. podlažie / 17
NOVOSTAVBA
2 x výťah
orientácia: V-Z
mesačné náklady sú celkovo 140 EUR

Popis: 3-i byt, NOVOSTAVBA, nachádzajúci sa na 14. podlaží zo 17, v polyfunkčnom bytovom dome Karolína. Naozaj kvalitne prevedená stavba, odovzdaná do užívania 06/2008. Stavba bola v roku 2009 nominovaná na cenu Stavba roka.

Nadštandardný byt sa predáva komplet zariadený a vybavený, spolu so spotrebičmi.

Ku komfortu bývania neodmysliteľne patrí aj priestranná, murovaná pivnica o výmere 5 m2 a samostatná garáž, nachádzajúca sa v suteréne nonstop monitorovanom kamerovým systémom. Vstup suchou nohou až do bytu oceníte hlavne v daždivom počasí. Nachádza sa iba pár metrov od vstupu k výťahu cez bezpečnostné, protipožiarne dvere, ovládané elektromagnetickým čipom. Špecifickým bezpečnostným prvkom bytového objektu je pretlakové únikové schodisko, ktoré sa v prípade požiaru natlakuje vzduchom a vytvára optimálne podmienky na urýchlený únik.

Vstup suchou nohou až do bytu oceníte hlavne v daždivom počasí.

Ďalšou výhodou sú 2 výťahy (osobný a nákladný) zn. Schiedler, prednosťou ktorých je skutočne kultivovaný chod. Z výťahu vstupujete cez ďalšie bezpečnostné dvere do chodby k bytu.

V poradí cez tretie bezpečnostné dvere vchádzate do luxusného bytu. Cit pre detail a TOP vybavenie, vrátane spotrebičov, je vidieť už na prvý pohľad. Majiteľ nezaprie svoju profesionálnu „deformáciu“, keďže pracuje ako špičkový interiérový dizajnér.

Ak ste fanúšikom toho najlepšieho zo sveta inteligentnej elektrotechniky, tak tu si prídete na svoje! V celom byte je nainštalovaná zn. GIRA, prostredníctvom ktorej viete ovládať reguláciu teploty vo vykurovacích telesách ako aj podlahového vykurovania, intenzitu sektorového osvetlenia, tienenie vonkajšími žalúziami, akustiku, hotelovú klimatizáciu a to tak cez PC, iPAD ako aj mobilný telefón. Satelitná TV ako aj internet v celom byte sú „povinnou výbavou“. Elektrické zásuvky ako aj vypínače plnia v noci funkciu osvetlených, orientačných bodov, nakoľko ich zdrojom je slnečná energia.

V celom byte, okrem sociálneho zázemia, sú veľkoplošné drevené parkety v odtieni brezy. Vykurovanie je ústredné, v obytných izbách sú radiátory a v kuchyni, v kúpeľni ako aj na WC je podlahové vykurovanie, pričom v obývacej izbe a v kuchyni sú navyše konvektory.

Orientácia bytu je V-Z, s dostatočným presvetlením prirodzeným denným svetlom a ponúka panoramatický výhľad na krásne Líščie údolie. Jeho dispozičné riešenie umožňuje výnimočné pohľady z ktorejkoľvek časti bytu. Výhľad naozaj stojí za to! Môžete si vychutnať západy slnka vo všetkých ročných obdobiach priamo z postele.

Obývacia izba spolu s jedálňou tvoria jeden otvorený veľkopriestor, z ktorého je, zásuvnými plastovými dverami, možný prístup na terasu. Nesporne pridanou hodnotou sú aj dve samostatné WC. Hneď pri vchodových dverách je prvé WC spolu s umývadlom, práčkou a sušičkou zn. Miele. Druhá toaleta je súčasťou kúpeľne s preskleným sprchovacím kútom, umývadlom so skrinkou, krásnym multifunkčným zrkadlom a zriaďovacími predmetmi Huppe, Dornbracht, Villeroy&Boch, Duravit, tzn. kvalita zodpovedajúca tej najvyššej triedy na trhu.

Kuchynskej linke by som si dovolil venovať väčšiu pozornosť. Bola vyrobená na mieru a to profesionálnym kuchynským štúdiom Koryna. Je vyrobená z dreva a lakovaná do bielej farby, pracovná doska ako aj priestor nad pracovnou doskou je zo skla, skrinky sú s vertikálnym otváracím mechanizmom, kuchynský drez je kameninový, zabudované spotrebiče zn. Miele. Súčasťou profi vybavenia je indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, chladnička, mraznička, mikrovlnná rúra, kávovar, vysúvacia zásuvka na predohrev tanierov – pre hotelových fajnšmekrov. Určite neprehliadnete krásny barový pult kombinovaný so sklom a lakovaným drevom, hodnotný skvost.

TIP
Keď sa stretne naozaj kvalitná novostavba s vycibreným vkusom profesionála, doladená technickými a dizajnérskymi vychytávkami, výsledkom je dokonalosť.

OKOLIE
Polyfunkčný bytový dom Karolína sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších lokalít mesta Bratislavy. Je výborne situovaný s vybavenosťou len pár metrov od vchodu. Od centra mesta je vzdialený len pár minút. Výborná dostupnosť a to tak pre motorizovaných, ako aj MHD -zastávka 50 m od domu. Napojenie priamo na diaľničný obchvat smer Brno, Praha, Budapešť, Viedeň.

CENA
215 000 EUR (6 477 090 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk

Volajte na číslo
0905 111 675
alebo píšte na
Info@PonukaByvania.sk

Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Námestie sv. Františka, 3 izbový byt, 110 m2, Bratislava IV - Karlova Ves
215 000 €
exkluzívne