PREDANÉ - MÝTNA, 3-i byt, 78 m2 - pôvodný stav, TEHLA, VÝŤAH, BYT V CENTRE za VÝBORNÚ CENU - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - MÝTNA, 3-i byt, 78 m2 - pôvodný stav, TEHLA, VÝŤAH, BYT V CENTRE za VÝBORNÚ CENU

  • ponukabyvania.sk_Mýtna_3-izbový-byt_archív
116 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ, 3-izbový, tehlový byt v pôvodnom stave s priestrannou dispozíciou, V NOVO REVITALIZUJÚCEJ SA LOKALITE STARÉHO MESTA

ODPORÚČAM: tehlový byt v Starom Meste len za 1475,- € / m2
ATRAKTÍVNA PONUKA!

BYT
Mýtna – Staré Mesto
3-izbový
úžitková plocha: 78,6 m2 (byt 75,1 m2 + 3,5 m2 pivnica)
3. poschodie / 6
tehla
bez balkóna
murovaná pivnica
ústredné kúrenie
orientácia: JV-SV

Popis: vstupná chodba, chodba s možnosťou úložných priestorov, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, kuchyňa so špajzou, priestranná obývacia izba priechodná do spálne, 2 x izba, murovaná pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v 6. podlažnej tehlovej bytovke s výťahom a zrekonštruovanými spoločnými priestormi. Byt sa nachádza na treťom poschodí, je orientovaný čiastočne na Mýtnu a čiastočne do tichej, bočnej ulice. Jeho ideálna orientácia na svetové strany zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla vo všetkých izbách. K bytovému domu prináleží vnútroblok, ktorý je možné využívať na parkovanie.

Byt sa nachádza v pôvodnom stave. Na podlahách je položená dlažba a drevené parkety, okná sú pôvodné, drevené. Byt má rozumnú dispozíciu, ktorá vytvára priestranné izby a taktiež ponúka jednoduchú možnosť otvorenia priestoru. V byte je možné vybúrať všetky priečky a tak kreatívne naložiť s celým priestorom ( prepojiť dennú časť kuchyne s obývacou izbou, zväčšiť kúpeľňu, otvoriť chodbu...). To zabezpečujú dva nosné stĺpy, ktoré vytvárajú príležitosť k prestavbe.

V byte sa nachádza ústredné kúrenie, prípojka na telefónnu linku, internet a káblovú televíziu. K bytu prislúcha murovaná pivnica.

BYTOVÝ DOM
tehla
výťah
zrekonštruované spoločné priestory
vnútroblok
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov
parkovanie popri dome alebo vo dvore

OKOLIE
Mestská časť Staré Mesto, priamo na prízemí bytového domu sa nachádzajú potraviny, drogéria, reštaurácia, ktoré vám ponúkajú pohodlné nakupovanie priamo pod vaším domom.
Centrálna lokalita, výborná dostupnosť celého mesta, či už pešo alebo autom, naokolo množstvo liniek MHD do celej Bratislavy.

Bytový dom je oproti rezidenčnému projektu NOVÁ MÝTNA (byty, obchody, reštaurácie, park, administratíva), ktorý je v dnešnej dobe vo výstavbe, no po jeho dokončení možno rátať s nárastom kreditu a ceny celej lokality! Týmto je ponúkaný byt zaujímavý aj ako INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ.

Neďaleko sa nachádza nemocnica, lekáreň, školy, gymnáziá, škôlky, univerzity, parky, v pešej dostupnosti budúce nákupné centrum CENTRÁL, plná občianska vybavenosť (obchody, služby...). Pár minút Národná banka, Rozhlas, Obchodná ulica, Kamenné námestie, Medická záhrada, centrum ...

MAJTE VŠADE BLÍZKO, BÝVAJTE V CENTRE BRATISLAVY ZA FÉROVÉ PENIAZE!

CENA
116 000 EUR (3 494 616 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Mýtna, 3 izbový byt, 78 m2, Bratislava I - Staré Mesto
116 000 €
exkluzívne