PREDANÉ - PRI STRUHE - VAJNORY, 2-i byt, 65 m2 - zrekonštruovaný byt s loggiou, S DIELŇOU A ZÁHRADKOU, GARÁŽ, V SLEPEJ ULICI MEDZI RODINNÝMI DOMAMI - Bratislava-Vajnory - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - PRI STRUHE - VAJNORY, 2-i byt, 65 m2 - zrekonštruovaný byt s loggiou, S DIELŇOU A ZÁHRADKOU, GARÁŽ, V SLEPEJ ULICI MEDZI RODINNÝMI DOMAMI

  • ponukabyvania.sk_Pri Struhe_2-izbový-byt_archív
79 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 2-izbový zrekonštruovaný byt, v ZREKONŠTRUOVANOM DOME s DIELŇOU A ZÁHRADKOU, s možnosťou dokúpenia GARÁŽE

BYT
ulica Pri struhe - Vajnory
2-izbový
úžitková plocha: 64,38 m2 (byt 49,49 m2 + loggia 3,47 m2 + dielňa 9,77 m2 + komora 1,65 m2) + záhradka
2. poschodie / 3
panel (kompletne zrekonštruovaný bytový dom)
zrekonštruovaný byt
plastové okná
plávajúca podlaha / dlažba
parkovacie státie + GARÁŽ (byt sa predáva s garážou, jej cena je 5 000 EUR)
slepá ulica
orientácia: SZ-JV

Popis: vstupná hala, obývacia izba, spálňa, kuchyňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa s klasickou vaňou, toaleta, komora na poschodí hneď vedľa bytu, dielňa (9,77 m2 – na prízemí) + ZÁHRADKA

hala – 8,12 m2
obývacia izba – 11,96 m2
chodba – 2,39 m2
spálňa – 12,20 m2
kúpeľňa – 3,29 m2
WC – 1,00 m2
kuchyňa – 10,53 m2
loggia – 3,37 m2
komora – 1,65 m2
dielňa na prízemí – 9,77 m2

Ponúkaný byt sa nachádza na najlepšom poschodí v kompletne zrekonštruovanom 3-poschodovom bytovom dome. Celý bytový dom je rozdelený na dve chodby po 6 bytov a na každom poschodí sú len dva byty.

Rekonštrukcia:
- plastové okná v celom byte
- plávajúce podlahy a dlažba
- zrepasované interiérové dvere

Byt má skvelú dispozíciu (viď pôdorys). Cez vstupnú halu, kde je dostatok miesta pre vstavanú skriňu, sa prechádza do jednotlivých častí bytu.
Po pravej strane sa nachádza obývacia izba a ďalej spálňa. Obe sú orientované na SZ stranu s krásnym, nerušeným výhľadom na Karpaty a okolitú zeleň.
Kúpeľňa a WC sú od seba oddelené, čo ocení každý, najmä pri rannom zhone. Kúpeľňa je priestranná, je s vaňou, umývadlom, práčkou a skrinkami, s dostatočným úložným priestorom. Na jej celej pravej stene sú zrkadlá, ktoré kúpeľňu ešte viac opticky zväčšujú.
Kuchyňa je taktiež priestranná, s kuchynskou linkou v tvare L a jedálenským stolom. Vychádza sa ňou na loggiu, ktorá je orientovaná na JV stranu s krásnym výhľadom - do dvora, na záhradku patriacu k bytu a okolité rodinné domy.
V celom byte sú nové plastové okná, zrepasované interiérové dvere, položená plávajúca podlaha a dlažba v kúpeľni a WC, satelit od SKYLINK, ktorý v byte ostáva.

Náklady na byt sú 125 EUR / mes. / 2 os. (vrátane zvyšovania spojeného s rekonštrukciou bytového domu).

Súčasťou bytu je komora, ktorá je šikovne umiestnená - na poschodí hneď vedľa bytu.

K bytu patrí ešte dielňa, veľká takmer 10 m2 s plastovými oknami, ktorá sa nachádza na prízemí bytového domu. Má nekonečné možnosti využitie – dielňa (ideálna pre domácich majstrov), komerčné využitie, kancelária, posilňovňa, či sklad...

Každý byt má vyhradené na spoločnom dvore jedno parkovacie státie. Byt sa predáva spolu S GARÁŽOU, ktorá je hneď oproti bráne bytového domu.
Je prechodná do ZÁHRADY, ktorá je k bytu ako BONUS. Je v nej parková úprava, záhradný krb, krásna čerešňa, vývod vody na zavlažovanie.

BYT je ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú pokojné bývanie v okolí prírody, mimo ruchu a smogu centra mesta a radi si doprajú RELAX ČI PRÁCU V ZÁHRADKE.

BYTOVÝ DOM
r. 1993
panel
kompletná rekonštrukcia:
- zateplený
- nová strecha
- nová bezpečnostná brána na čip
- nové schránky
- nové zvončeky
- vynovené spoločné priestory
- plastové okná v spoločných priestoroch
vlastná kotolňa pre celý dom
celý pozemok v podielovom vlastníctve majiteľov
1 parkovacie státie pred domom

OKOLIE
Byt sa nachádza v príjemnej tichej lokalite v slepej ulici, kde nie je veľký pohyb áut, s výbornou vybavenosťou v priamom okolí. Neďaleko je základná škola, škôlka, zdravotné stredisko, reštaurácie, večierky. V okolí bytového domu sú rodinné domy so záhradami. Neďaleko sa nachádza známe jazero zvané BÁGER. V pešej dostupnosti zastávky MHD. V blízkom okolí Tesco - Zlaté Piesky alebo Čierna voda.

CENA
79 900 EUR (2 407 067 Sk) + 5 000 EUR GARÁŽ (150 630 SK) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Pri Struhe, 2 izbový byt, 65 m2, Bratislava III - Vajnory
79 900 €
exkluzívne