PRENAJATÉ - MOST PRI BRATISLAVE, 4-i dom, 210 m2 - Bungalov, komplet zariadený, garáž pre 2 autá, NOVOSTAVBA - Most pri Bratislave - PonukaByvania.sk

PRENAJATÉ - MOST PRI BRATISLAVE, 4-i dom, 210 m2 - Bungalov, komplet zariadený, garáž pre 2 autá, NOVOSTAVBA

  • ponukabyvania.sk_Bratislavská_Rodinný-dom_archív
799 €/mesiac

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM krásnu novostavbu rodinného domu - Bungalov so zariadením a spotrebičmi, terasa, jakuzzi, garáž, alarm, klíma, wi-fi internetové pripojenie

ODMENU za sprostredkovanie NEPLATÍTE!

DOM
Most pri Bratislave - Bratislavská ulica
4-izbový Bungalov
úžitková plocha: 210 m2 (izba 13,4 m2, 15,3 m2, izba 9 m2, obývacia izba 32 m2, kuchyňa + jedáleň 14,5 m2, kúpeľňa 16 m2, vstupná hala 15 m2, hosťovské WC 2,4 m2, technická miestnosť 8 m2, terasa 28 m2, garáž pre 2 autá 38 m2, kumbál 4,2 m, úložný priestor pod strechou 126 m2)
Jakuzzi pre 6 osôb (14 m2)

Dom je zabezpečený alarmom a prenajíma sa kompletne zariadený, vrátane všetkých kuchynských spotrebičov, ako aj TV a domáceho kina zn. Samsung, satelitu s kompletnou ponukou slovenských, českých a tiež aj zahraničných programov, aj s wi-fi internetovým pripojením.

V cene prenájmu je zarátaná aj starostlivosť o záhradu a jakuzzi (v sezóne 1 x do týždňa).

Krásny rodinný dom typu Bungalov, novostavba, bol skolaudovaný v roku 2007 a jeho najväčšou výhodou je dostupnosť do Bratislavy, vzdialenej 2 km. Orientácia domu je na južnú svetovú stranu. Ocenia hlavne vyhľadávači slniečka a relaxu.
Konštrukčná skladba muriva keramické tvárnice Porotherm, zateplená tepelnoizolačným systémom, ukončená vonkajšími silikátovými omietkami zn. Baumit v kombinácii s Marmolitom. Strešná krytina je pálená škridla zn. Bramac. Komínový systém je zn. Schiedel, jednoprieduchový s vetracou šachtou. Krbová vložka je teplovodná a pri jej aktívnom využívaní, výrazne klesajú náklady s vykurovaním, ako aj teplej vody.
Bezpečnosť domu je zvýšená zabezpečovacím systémom snímajúci priestor prostredníctvom pohybových senzorov. Sledovanie digitálnej TV, ako aj internetu je cez satelitný prijímač. V každej miestnosti, ako aj na terase, je možnosť internetového, satelitného pripojenia prostredníctvom wi-fi routera.

Vstup do domu je priamo z garáže cez bezpečnostné dvere zn. Adlo do chodby a hneď pri vstupe je hosťovské WC so zabudovaným splachovacím systémom zn. Geberit, umývadlom a botníkom. Z chodby je vstup do jednotlivých miestností, ako aj do veľkej otvorenej obývacej izby s krbom, prepojenej s kuchyňou a jedálňou, čím vytvárajú krásny, svetlý, moderný veľkopriestor, priamo komunikujúci s vonkajšou terasou. Nášľapná vrstva „veľkopriestoru“, ako aj hosťovského WC a kúpeľne je keramická dlažba, vykurovaná podlahovo. Obývacia izba je zariadená so sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a vybavená plazmovou TV zn. Samsung s uhlopriečkou 142 cm, domáceho kina zn. Samsung a satelitného prijímača.
Vstup priamo z obývačky na krásnu terasu (28 m2) je terasovými dverami. Bezbariérový prístup je aj do skvostu – jakuzzi pre 6 osôb.
Kuchyňa je vybavená nadštandardnou kuchynskou linkou v tvare rímskej dvojky, na mieru so zabudovanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska zn. Ardo, teplovzdušná rúra zn. Whirlpool, chladnička s mrazničkou zn. Whirlpool, umývačka riadu zn. Indesit, mikrovlnná rúra zn. Orava), nerezový digestor. Drez je nerezový a drezová batéria je spolu so sprchou. Skutočnou pridanou hodnotou, ktorú ocenia hlavne gazdinky, je okno hneď nad navrhovanou kuchynskou doskou a drezom. Presvetlenie priestoru západným, denným svetlom je cez plnohodnotné, ako aj francúzske okno, svojou orientáciou umožňujúce vychutnávanie si západu slnka. Kuchyňa je priamo spojená s jedálenskou časťou, vybavenou rozťahovacím dreveným stolom pre 6 osôb. Zážitok zo stolovania umocňuje pohľad, resp. kontakt s jakuzzou, oddelenou od interiéru presklenou stenou.

Do obytných miestností so samostatným vstupom vchádzate cez krásne drevené interiérové dvere so sklenenou výplňou. Ako podlahová krytina slúžia drevené dubové parkety, farebne kontrastujúce s tmavými interiérovými dverami a zárubňami. Spálňa je plne klimatizovaná a má navyše priamy, oddelený vstup do naozaj komfortnej kúpeľne. Tá je naozaj priestorovo veľkorysá a dáva vám na výber využiť sprchu v komfortnom sprchovacom kúte (2,45 m2), prípadne vaňu. Denné svetlo si do priestorov tejto veľkorysej kúpeľne razí cestu cez plnohodnotné okno a podobne ako v kuchyni cez veľkolepé francúzske okno. Sprchovací kút je murovaný a podobne ako zvyšok kúpeľne, obložený keramickým obkladom. Naozaj radosť využívať tento „mokrý“ priestor.

TIP: Rodinný dom je ako stvorený pre troj-štvorčlennú rodinku. Svojim vybavením spĺňa najnáročnejšie kritériá a jeho nespornou výhodou je komfort, aký poskytuje, vynikajúci parking, ako aj výborná dostupnosť do Bratislavy 2 km.

POZEMOK
veľkosť 480 m2
rovinatý

Pozemok prislúchajúci k rodinnému domu je rovinatý a jeho veľkosť je 480 m2. Možnosť parkovania 2 áut priamo v garáži a ďalších 2 áut priamo pred domom. Príjazdová komunikácia je asfaltová cesta I. triedy s priamym napojením na Bratislavu. Ostatné plochy pred domom, ako aj vstup cez bránku pre peších, sú vyložené zámkovou dlažbou. Výnimkou je podlaha v garáži, kde je keramická dlažba. Pozemok je komplet oplotený murovaným plotom s možnosťou využitia samostatného vstupu na pozemok pre peších, z opačnej strany ako je vjazd do garáže. Hlavný potenciál tohto vstupu oceníte v sezóne grilovania a exteriérového vychutnávania si záhrady a jakuzzi. Určite uvítate aj ďalšie možnosti parkingu práve z tejto zadnej časti.
Záhrada je po kompletnej sadovej, ako aj terénnej úprave a pravidelné dodávanie vlahy je zabezpečené automatickým zavlažovacím systémom.

OKOLIE
Rodinný dom, Bungalov, NOVOSTAVBA sa nachádza hneď na začiatku obce Most pri Bratislave, 2 km od Bratislavy.
Most pri Bratislave je stredisková obec, ktorá sa neustále rozvíja a buduje. V obci je škola, škôlka, obchody, kaviarne a reštaurácie, lekáreň.
Obec má dobré autobusové spojenie s Bratislavou, zástavka je vzdialená 50 m.

CENA
799 EUR (24 071 Sk) / mesiac + 200 EUR (6 025 Sk) energie

Keďže prenajímateľom je právnická osoba, je potrebné k celkovej cene pripočítať DPH. Túto doplňujúcu informáciu určite uvítajú platcovia DPH, ktorí si ho môžu uplatniť.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk

Volajte na číslo
0918 737 150
alebo píšte na
Info-ZVNC-PonukaByvania.sk

Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Bratislavská, 4 izbový dom, 210 m2, Senec - Most pri Bratislave
799 €
exkluzívne