PREDANÉ - KRÁSNOHORSKÁ, 3-i byt, 70 m2 – kúpte si BYT, na ktorý ste čakali. Kvalitná rekonštrukcia bez ďalších investícii, štýlové bývanie s MODERNOU DISPOZÍCIOU - Bratislava-Petržalka - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - KRÁSNOHORSKÁ, 3-i byt, 70 m2 – kúpte si BYT, na ktorý ste čakali. Kvalitná rekonštrukcia bez ďalších investícii, štýlové bývanie s MODERNOU DISPOZÍCIOU

  • ponukabyvania.sk_Krásnohorská_3-izbový-byt_archív
139 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ štýlový moderný byt, ktorý prešiel kvalitnou kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej byt okrem iného získal BIOKRB, KLIMATIZÁZIU, či DOMÁCE KINO S PROJEKTOROM a PLÁTNOM. Byt si nevyžaduje ďalšie investície – stačí sa už len nasťahovať!

BYT
Krásnohorská - Bratislava V, Petržalka
3-izbový
úžitková plocha: 70,5 m2 (byt 65,5 m2 + loggia 3,5 m2 + pivnica 1,5 m2)
11. poschodie / 12
zateplený
kompletná rekonštrukcia:
- zmenená moderná dispozícia bytu
- nové elektrické rozvody
- nové rozvody vody, kanalizácie a plynu
- nové vykurovacie telesá
- vymurované bytové jadro
- nova sanita
- omietky
- znížené stropy a bodové ledosvetlenie
- plastové okná so žalúziami a sieťkami
- zasklená stena na loggiu (5 komorové profily)
- laminátové podlahy / dlažba
- kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi
- 2x vstavaná skriňa
- biokrb
- klimatizácia DAIKIN s možnosťou ovládania cez smartphone
- domáce kino, projektor a priemietacie plátno
- bezpečnostné dvere
orientácia: J-S

Popis:
vstupná chodba, izba 1 s kuchyňou a výstupom na loggiu, izba 2, izba 3, kúpeľňa, samostatná toaleta

vstupná chodba........3,62 m2
izba 1......................20,09 m2
kuchyňa..................9,48 m2
izba 2......................12,03 m2
izba 3......................16,2 m2
kúpeľňa...................3,4 m2
toaleta.....................0,85 m2

Byt sa nachádza na 11-tom poschodí v 12-poschodovom zateplenom bytovom dome, ktorý bol kompletne reprezentatívne zrekonštruovaný v roku 2012. Ide o najideálnejšie poschodie vzhľadom na kľud, krásny a ničím nerušený výhľad, no zároveň byt nie je priamo pod obávanou strechou. Orientácia bytu je rovnako dokonalá - byt je možné priečne vetrať, v dennej časti je vďaka južnej orientácii dostatok svetla a v spálni zas vďaka chladnejšej severnej orientácii príjemnejší spánok.
Tak ako bytový dom, celkovou kvalitnou rekonštrukciou prešiel aj samotný byt – okrem štandarných častí rekonštrukcie, nových rozvodov a vybavenia sa menila aj samotná dispozícia bytu - vyťažilo sa z nej maximum. Pôvodne tmavá hala, ktorá sa v tomto type bytu nachádza sa spolu s menšou izbou a kuchyňou premenila na priestrannú modernú dennú časť bytu. V tejto časti bytu boli čiastočne znížene stropy s bodovým ledosvetlením. Pôvodné okno a dvere na loggiu sa zrušili a nahradili ich celoplošné okná so zasúvacím systémom a vetracím oknom nad nimi. Vďaka tomu je v byte omnoho viac denného svetla. Na loggii je príjemná drevená podlaha, ktorá celý priestor ešte viac zútulňuje a spríjemňuje.

Pýchou kuchyne je nová moderná kuchynská linka s bodovým osvetlením, dostatkom pracovnej časti, odkladacieho priestrou a veľkými šuflíkmi - to všetko so zabudovanými tlmičmi. Zo vstavaných spotrebičov nechýba chladnička s mrazničkou, plynový sporák s piatimi horákmi a elektrickou rúrou a digestor šikovne odvedený do šachty. Miesto si tu našla aj mikrovlnná rúra, či kávovar a myslelo sa aj na ďalšie kuchynské roboty - nachádza sa tu rozšírený sokel na ich odkladanie a v rámci pracovnej časti osem zásuviek. V kuchyni zostalo ešte dostatok miesta aj pre jedálenský stôl.
V dennej časti bytu spríjemňuje spoločné večery dizajnové tlmené osvetlenie, biokrb, či veľké plátno s projektorom a domácim kinom, ktoré zostáva v byte. V teplých letných mesiacoch neoceniteľne poslúži budúcemu majiteľovi klimatizácia DAIKIN, ktorú je možné ovládať aj cez smartphone, napr. cestou z práce a prísť tak domov do už do vychladeného bytu.

V moderne zariadenej kúpeľni s veľkým sprchovým kútom pribudlo okno a tak je prirodzene vetraná. Nachádza sa v nej mnoho šikovne vymysleného úložného priestoru, miesto na práčku a kôš na prádlo. Okrem toho budúci majiteľ ocení aj atypický veľký sprchový kút s miestom na sedenie a hlbokou vaničkou. Hneď vedľa kúpeľne sa nachádza samostatná toaleta so zabudovaným WC a automatickým vetraním.
V spálni a v detskej izbe sú na ich celú šírku vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru pre celú rodinu.
V celom byte sú plastové okná so sieťkami proti hmyzu a interiérovými žalúziami, v obývacej izbe je aj roleta, pre maximálne pohodlie pri sledovaní filmov na plátne.

V obytných miestnostiach sa nachádzajú na podlahách laminátové parkety, na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a toalete je jednotná dlažba. K dispozícii je v byte zavedené káblové a internetové optické pripojenie od Orange (v rámci bytového domu aj UPC a T-COM).

K bytu patrí aj latková pivnica, ktorá sa nachádza na prízemí bytového domu.

Mesačné prevádzkové náklady pre 3 osoby: len 185 EUR (125 EUR správa, voda, kúrenie + 60 EUR navýšený fond opráv kvôli rekonštrukcii bytového domu) + plyn a elektrina

Byt nie je zaťažený záložným právom (čistý list vlastníctva).

BYTOVÝ DOM
r. 1984
panel
2x výťah – osobný a nákladný
reprezentatívna a kompletná rekonštrukcia v roku 2012:
- zateplenie
- nová strecha
- plastové okná v spoločných priestoroch
- nové bezpečnostné brány
- zrenovované oba výťahy - motory aj kabíny
- kamerový systém na chodbách a vo výťahoch
- vymaľované spoločné priestory
- výmena PVC podlahy v spoločných priestoroch
- nové stúpačky
- vlastné meranie tepla pre každý byt
pivnica
viaceré parkoviská pri dome

OKOLIE
Výborná lokalita s plnou občianskou vybavenosťou – zažite krásne bývanie na Krásnohorskej ulici v Petržalke - príjemné zelené okolie, zastávka MHD s priamymi linkami do mesta hneď pri dome. V pešej dostupnosti: parky s detskými ihriskami, Nemocnica sv. Cyrila a Metoda
(Antolská nemocnica), Zdravotné stredisko ProCare Betliarska a ProCare Medissimo, Billa, Lidl, Jednota, TescoExpres, pekáreň, pošta, viaceré materské škôlky, základné a stredné školy, konzervatórium, Pedagogická fakulta UK, kostol, pošta, hotel Bonbón. Pár zastávok HyperTesco, poliklinika, Aupark, široká občianska vybavenosť. Lokalita ponúka pekné prírodné prostredie pre aktívny oddych alebo rodinné prechádzky – pár minút sa nachádza Chorvátske rameno, jazero Veľký Draždiak, tenisové kurty, Dunajská hrádza (korčuliarska a cyklistická trasa). Hneď vedľa domu sa nachádza veľké parkovisko, alebo lepšie povedané – viacero parkovísk, takže nájsť miesto pre svoje auto priamo pri dome nie je problém. Výborná dostupnosť do centra mesta, rýchle napojenie na hlavne ťahy (Panónska a Dolnozemská).

CENA
139 000 EUR vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

Rýchlo a bezplatne vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke.
A navyše, ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME.
V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Pôdorys

Štítky

Maklér

Vaše názory

Krásnohorská, 3 izbový byt, 71 m2, Bratislava V - Petržalka
139 000 €
exkluzívne