PREDANÉ - HRANIČNÁ, 3-i byt, 92 m2 - tehlová novostavba s výťahom, MODERNÝ, PRIESTRANNÝ BYT V KĽUDNEJ ČASTI RUŽINOVA - Bratislava-Ružinov - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - HRANIČNÁ, 3-i byt, 92 m2 - tehlová novostavba s výťahom, MODERNÝ, PRIESTRANNÝ BYT V KĽUDNEJ ČASTI RUŽINOVA

  • ponukabyvania.sk_Hraničná_3-izbový-byt_archív
149 000 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ veľký, krásne presvetlený 3-izbový byt v 7-ročnej novostavbe s výťahom, vlastnou kotolňou, IDEÁLNOU DISPOZÍCIOU v tichom prostredí, STVORENÝ NA POHODLNÉ RODINNÉ BÝVANIE

BYT
Hraničná ulica – Ružinov
3-izbový
úžitková plocha: 92,72 m2 (byt 85,07 m2 + balkón 7,65 m2)
1. poschodie / 5 (pod bytom sa nachádzajú kancelárske a obchodné priestory)
tehlový
novostavba
balkón
komora
bezpečnostné dvere
vlastná kotolňa v bytovom dome
parkovanie v okolí domu na súkromnom pozemku
orientácia: SZ-JZ

ROZUMNÁ CENA - 1 607 EUR / m2 za tehlový byt v Ružinove!

Popis: vstupná chodba so vstavanou skriňou, chodba, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC, detská izba, spálňa, komora, kuchyňa s jedálenskou časťou so vstupom na balkón, prepojená s priestrannou obývacou izbou

Ponúkaný byt sa nachádza v nízkopodlažnej tehlovej novostavbe s výťahom. Byt je situovaný na 1. poschodí, pod bytom sa nachádzajú vykurované obchodné priestory. Devízou bytu je jeho ideálne usporiadaná dispozícia, s veľkými izbami, priestrannou centrálnou časťou bytu, a to všetko podčiarknuté slnečnou orientáciou, ktorá zaručuje príjemné presvetlenie priestoru denným svetlom. Byt disponuje dostatočne veľkým balkónom s nerušeným výhľadom do okolia.

V byte sa nachádzajú plávajúce podlahy / dlažba, farebné stierky, bezpečnostné dvere, drevené interiérové dvere a zárubne, plastové okná, vstavaná skriňa, vyregulované radiátory, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor). Súčasťou bytu je šikovná komora priamo v byte.

Bytový dom sa nachádza na konci slepej ulice, neďaleko ihriska a zelene, čo ponúka bezpečný, nefrekventovaný priestor pre rodiny s deťmi. Nízke náklady na tento veľký byt zabezpečuje vlastná kotolňa v bytovom dome. Súčasné mesačné náklady sú vyčíslené na 150 EUR / 4-členná rodina. Parkovanie je riešené na vlastnom súkromnom pozemku priamo pod bytovkou, je bezproblémové v ktorúkoľvek hodinu. V byte je zavedená káblová televízia a internet od spoločnosti UPC.

Ak viete oceniť PRIESTRANNÉ IZBY, Vašim snom je TEHLOVÁ BYTOVKA S MALÝM POČTOM BYTOV, túžite po BEZSTAROSTNOM PARKOVANÍ a RUŽINOV je pre vás to pravé... máme pre Vás VÁŠ NOVÝ DOMOV!

BYTOVÝ DOM
tehla
7-ročná novostavba
výťah
polyfunkcia
parkovanie priamo pod domom
pozemok v podielovom spoluvlastníctve majiteľov bytov

OKOLIE
Mestská časť Ružinov - Prievoz, kľudná, obľúbená časť sídliska v obklopení rodinných domov. Priamo v bytovom dome sa nachádza kaviareň, rehabilitačné centrum, pár minút pešo ihrisko, Jednota, park, kaštieľ, ZŠ, zastávka MHD. Neďaleko pošta, banka, Tesco expres, reštaurácie, obchody, služby, MŠ, zdravotné stredisko. Pár minút autom OC Avion, Retro, bezproblémová dostupnosť centra mesta, obchvatu.

CENA
149 000 EUR (4 488 774 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Hraničná, 3 izbový byt, 92 m2, Bratislava II - Ružinov
149 000 €
exkluzívne