PRENAJATÉ - TOMÁŠIKOVA, Best Homes, 2-i byt, 75 m2 - loggia, samostatný šatník, komora, VÝBORNÁ LOKALITA BLÍZKO CENTRA - Bratislava-Ružinov - PonukaByvania.sk

PRENAJATÉ - TOMÁŠIKOVA, Best Homes, 2-i byt, 75 m2 - loggia, samostatný šatník, komora, VÝBORNÁ LOKALITA BLÍZKO CENTRA

  • ponukabyvania.sk_Tomášikova_2-izbový-byt_archív
650 €/mesiac

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM priestranný a vkusne zariadený 2-i byt v NOVOSTAVBE na Tomašíkovej ulici v bytovom dome Best Homes (vedľa budovy Trend)

BYT
Tomášikova, Bratislava - Ružinov
2-izbový
úžitková plocha: 75,21 m2 (byt 71,2 m2 + loggia 4,01 m2)
5. poschodie / 7
tehla
plastové okná s interiér. žalúziami
dlažba / plávajúca podlaha
bezpečnostné dvere
orientácia: Z

Popis: chodba, spálňa, loggia so vstupom z oboch izieb, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, obývacia izba spojená s kuchyňou, šatník, komora

K BYTU JE MOŽNÉ PRENAJAŤ AJ GARÁŽOVÉ STÁTIE!

Celý byt je nadštandardne a vkusne zariadený, plávajúce podlahy, kvalitná dlažba v kúpeľni, WC a na chodbe, viackomorové plastové okná s interiérovými žalúziami.
Obývacia izba je spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. V kuchyni sa nachádza nová, na mieru vyrobená kuchynská linka v štýlovom prevedení s vysokým leskom, pozostávajúca z dvoch častí so vstavanými spotrebičmi: chladničkou a mrazničkou, umývačkou riadu, indukčnou sklokeramickou varnou doskou a el. digestorom, ktorý okrem svojich výborných vlastností zdobí dennú časť bytu. Z obývacej izby a spálne je východ na slnečnú a priestrannú loggiu s priestorom pre jedálenský stôl, orientovanú do vnútrobloku. V byte je zariadený walk-in šatník so vstupom zo spálne s policovým a závesným systémom. Priestranná kúpeľňa s vaňou, moderným skleneným umývadlom a samostatné WC s umývadlom nachádzajúce sa vedľa kúpeľne perfektne dopĺňajú nepriehľadné sklenené dvere.
V byte sú drevené interiérové dvere so zárubňami a tmavé plávajúce podlahy. Neoddeliteľnou súčasťou bytu je aj komora a bezpečnostné vstupné dvere, ktoré chránia vstup do bytu.

Tento jedinečný byt disponuje výborným dispozičným riešením s veľkoryso riešeným úložným priestorom, ktorý ocení každý klient. Veľkou výhodou je aj lokalita, ktorá zabezpečuje rýchlu dostupnosť ako do centra, tak aj na diaľničný obchvat.

POŽIADAVKY:
- bez domácich zvierat
- nefajčiar

BYTOVÝ DOM
4 -ročná novostavba
7-podlažný
tehla
výťah
bezpečnostná brána
slušný a čistý vchod
podzemné garáže

OKOLIE
Kompletná občianska vybavenosť (v tesnej blízkosti zastávky MHD, obchody a služby, školy...). Neďaleko obchodné centrá AVION, kde nájdete “všetko pod jednou strechou“, IKEA, KIKA, HORNBACH, POLUS. V blízkosti domu Kaufland, jazero Kuchajda a Štrkovec.
ODPORÚČAM VIDIEŤ.

CENA
477 EUR / mesiac (14 370 SK) + energie 173 EUR (pre 2 osoby)

U NÁS PROVÍZIU NEPLATÍTE

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk
Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Tomášikova, 2 izbový byt, 75 m2, Bratislava II - Ružinov
650 €
exkluzívne