PREDANÉ - BESKYDSKÁ, 4-i byt, 143 m2 - tehlová nadstavba, rozostavaný byt, ZAUJÍMAVÁ INVESTIČNÁ PONUKA V CENTRE MESTA - Bratislava-Staré Mesto - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - BESKYDSKÁ, 4-i byt, 143 m2 - tehlová nadstavba, rozostavaný byt, ZAUJÍMAVÁ INVESTIČNÁ PONUKA V CENTRE MESTA

  • ponukabyvania.sk_Beskydská_4-izbový-byt_archív
119 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ atraktívny priestor pre budúci 4-izbový mezonetový byt s najobľúbenejšou orientáciou V-Z, NERUŠENÝM VÝHĽADOM NA BRATISLAVU a výrazným INVESTIČNÝM POTENCIÁLOM. Táto ponuka otvára dvere na kreatívne stvárnenie budúceho nadštandardného, priestranného mestského bytu v zrekonštruovanej historickej budove na DOBREJ ADRESE.

BYT
Beskydská ulica - Staré Mesto
úžitková plocha: 143,79 m2
3. a 4. poschodie / 4
mezonet
tehlový
novostavba - nadstavba
rozostavaný byt - hrubá stavba
možnosť vytvorenia terasy
možnosť osadenia krbu
vlastné kúrenie
orientácia: V-Z

Popis:
dolné poschodie – otvorený obytný priestor (vstupná chodba, obývacia izba, kuchyňa, jedáleň, pracovňa, loggia / terasa, schodisko) 83,20 m2, WC 2,78 m2

horné poschodie – chodba 3,52 m2, izba 11,26 m2, izba 18 m2, izba 18 m2, kúpeľňa 7,02

Ponúkaný byt sa v súčasnosti nachádza v rozostavanom stave, bez vnútorných priečok a ponúka atraktívnu príležitosť na kúpu nehnuteľnosti, ktorá stúpne na svojej hodnote. Byt sa nachádza v tehlovom historickom dome s novou fasádou, spoločným dvorom a malým počtom bytov. Je situovaný na 3. a 4. poschodí a ponúka súkromie a celodenné slnečné presvetlenie interiéru vďaka orientácii na východnú a západnú stranu. Na pôvodne dvojposchodový bytový dom z roku 1925 bola zrealizovaná nadstavba, kde sú umiestnené dva veľkometrážne mezonetové byty. Dom má novú strechu s novým krovom (oceľ, drevo), krytinou BRAMAC. Strecha domu je skolaudovaná, samotný byt má pripravený projekt na dokončenie. Bytový dom nedisponuje výťahom.

Vnútorný priestor vás očarí svojou rozlohou, ktorá ponúka viacero variant rozloženia interiéru. Celá východná strana na oboch poschodiach ponúka možnosť osadenia veľkoplošných francúzskych okien, nenachádza sa tu žiadna skosená stena (budúca kuchyňa, obývacia izba, WC, schodisko dve spálne). Západná strana má z časti priznaný podkrovný charakter (jedáleň, pracovný kút, kúpeľňa, izba). Vďaka komínu prechádzajúcim bytovou jednotkou je možné osadenie štýlového krbu na oboch poschodiach. V byte sa nachádzajú betónové podlahy, nie sú osadené okná, ale celý priestor je uzavretý a pripravený na dokončenie.

Byt po svojom dokončení poskytne svojim majiteľom nadštandardné bývanie. Krásne presvetlený priestor, možnosť ponechania otvorenej dispozície, priznanie krovu alebo osadenie dominantného krbu a šikovná ruka architekta, urobí z tohto bytu klenot vašej rodiny, s ktorým sa bude česť pochváliť.

Viac informácií o tejto ponuke u makléra.

BYTOVÝ DOM
tehla
spoločný dvor
pozemok v podielovom spoluvlastníctve
zrekonštruovaná fasáda

OKOLIE
Staré Mesto – lokalita za YMCOU, výborné napojenie na MHD, bezproblémová pešia dostupnosť celého centra, pokojná časť Starého Mesta bez turistického ruchu. Pár minút pešo park s ihriskami na Račianskom mýte, škôlka, niekoľko škôl v okolí, Hlavná vlaková stanica, administratívne centrá, divadlá, výborná dostupnosť nákupných možností, kaviarní, reštaurácií, zdravotnícke zariadenia. Pár minút autobusom Centrál, Eurovea, Obchodná ulica. Ticho prírody, relax, cyklistiku, či beh si naplno užijete len pár minút od domu v prírodnom prostredí Koliby.

CENA
119 500 EUR (3 600 057 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Beskydská, 4 izbový byt, 143 m2, Bratislava I - Staré Mesto
119 500 €
exkluzívne