PREDANÉ - ZÁVADSKÁ, 3-i byt, 78 m2 - po rekonštrukcii, zateplená bytovka, príjemná lokalita NEĎALEKO HOTELA BARÓNKA a TRŽNICE - Bratislava-Rača - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - ZÁVADSKÁ, 3-i byt, 78 m2 - po rekonštrukcii, zateplená bytovka, príjemná lokalita NEĎALEKO HOTELA BARÓNKA a TRŽNICE

  • ponukabyvania.sk_Závadská_3-izbový-byt_archív
103 500 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ priestranný 3-izbový byt s nepriechodnými izbami v ZATEPLENOM BYTOVOM DOME s výťahmi. V obľúbenej časti Rače v lokalite výbornej pre rodiny s deťmi. Priamo pri dome škôlka, potraviny, ihrisko, park, ideálne miesto pre POKOJNÉ BÝVANIE na mieste s vinohradníckou tradíciou.

BYT
Závadská ulica
3-izbový
úžitková plocha: 78,32 m2 (byt 72,76 m2 + loggia 3,8 m2 + pivnica 1,76 m2)
4. poschodie / 13
panel
rekonštrukcia
nové rozvody elektriny
plastové okná
bezpečnostné dvere
zasklená loggia
pivnica
ústredné kúrenie
internet - optika
orientácia V-Z

Popis: predsieň, hala, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa s loggiou, detská izba, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v panelovej zateplenej bytovke s upravenými spoločnými priestormi, novými schránkami, zrekonštruovanou strechou a kvetinovou predzáhradkou. Bytový dom disponuje dvoma výťahmi. Byt je situovaný na 4. poschodí, ponúka orientáciu na dve svetové strany. Východná strana (kuchyňa, obývacia izba) má nerušený výhľad do ďalekého okolia. Západná strana (izby, loggia) naopak ponúka výhľad do vnútrobloku sídliska a čiastočne na Karpaty.

Byt prešiel v roku 2003 kompletnou, kvalitnou rekonštrukciou. Boli prerobené rozvody elektriny, nové podlahy osadené plastové okná s vonkajšími roletami, bezpečnostné dvere, urobené stierky, zrekonštruovaná kúpeľňa a WC, zasklená upravená loggia. V byte sa nachádzajú masívne, drevené interiérové dvere a zárubne, veľká roldor skriňa v spálni, na mieru vyhotovená šatníková stena v predsieni, vyregulované radiátory s pomerovými meračmi, murovaná kúpeľňa a WC, rohová kuchynská linka so šporákom. V celom byte je položená na podlahách keramická dlažba. Nakoľko hĺbková rekonštrukcia bola realizovaná pred 10 rokmi, pri náročnejších klientoch je treba rátať s modernizáciou kuchyne.

Tento byt patrí dispozične k priestorovo najväčším bytom v Rači. Výhodou sú dobre riešené nepriechodné izby so slnečnou orientáciou. V každej izbe je dostatok miesta na úložné skrine a možnosť praktického rozmiestnenia nábytku. Byt má dve loggie, pričom jedna z nich bola počas rekonštrukčných úprav pripojená ku kuchyni a šikovne zväčšila odkladaciu plochu. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením. Internet a káblová televízia je šírená prostredníctvom optiky spoločnosťou Orange. V okolí bytového domu je možnosť jednoduchého parkovania na verejných parkovacích miestach. Priamo pod bytovým domom sa nachádza veľké parkovisko.

BYTOVÝ DOM
panel
zateplená fasáda
úprava strechy a spoločných priestorov
2 x výťah
pozemok pod domom v podielovom spoluvlastníctve
pohodlné parkovanie na parkoviskách okolo domu

OKOLIE
Rača – Záhumenice príjemné tiché prostredie plné zelene. Priamo pod bytovým domom sa nachádzajú parky, detské ihriská, milovníci športu ocenia tenisové kurty a športoviská s bežeckou traťou pri dome. Bezproblémová pešia dostupnosť materskej školy, základnej školy, gymnázia, či zdravotného strediska robí túto lokalitu ideálnu pre bezpečné rodinné bývanie. Okolie ponúka plnú občiansku vybavenosť, od širokej siete nákupných možností (Billa, Jednota, obchodné stredisko Račan, neďaleké Kaufland, Lidl, obchodná zóna, pár krokov od domu tržnica) cez reštaurácie a kaviarne, neďaleko kultúrny dom, námestie, kostol, po rozsiahlu sieť služieb (lekárne, banky, pošta). Lokalita bytového domu je bezproblémovo dostupná autobusovou, ale aj električkovou mestskou hromadnou dopravu. Zástavka MHD sa nachádza len pár minút pešo od domu a ponúka priame spoje do centra Bratislavy (linky 3, 5, 52, 56, 65). Mestská časť Rača okrem výbornej občianskej vybavenosti a ľahkej dostupnosti Vás očarí i svojou blízkosťou k prírode. Panoráma malokarpatskej prírody, zelené vinohrady, silná tradícia vinohradníctva, robí túto lokalitu ideálnou pre dlhodobé spokojné bývanie.

CENA
103 500 EUR (3 118 041 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Závadská, 3 izbový byt, 78 m2, Bratislava III - Rača
103 500 €
exkluzívne