PREDANÉ - KOMENSKÉHO, 3-i byt, 70 m2 - rekonštrukcia, príjemný slnečný byt s NERUŠENÝMI VÝHLADMI NA KARPATY, výborný stav bytovky, pri hoteli Majolika - Modra - PonukaByvania.sk

PREDANÉ - KOMENSKÉHO, 3-i byt, 70 m2 - rekonštrukcia, príjemný slnečný byt s NERUŠENÝMI VÝHLADMI NA KARPATY, výborný stav bytovky, pri hoteli Majolika

  • ponukabyvania.sk_Komenského_3-izbový-byt_archív
75 900 €

Popis nehnuteľnostiChcem vedieť viac >>

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ elegantne zrekonštruovaný 3-izbový byt s PRIRODZENÝM SLNEČNÝM PRESVETLENÍM priestoru a PANORAMATICKÝMI VÝHĽADMI na scenériu Karpát. Veľkou výhodou nie je len výborný stav samotného bytu, ale i VÝNIMOČNE DOBRÝ STAV BYTOVÉHO DOMU s vymenenými modernými výťahmi a na jar plne zrevitalizujúcim okolím domu, kvetinovými záhonmi, ozdobnými drevinami a novým parkoviskom. Obľúbená lokalita lemovaná novostavbami len pár krokov od hotela Majolika s rýchlou PEŠOU DOSTUPNOSŤOU CENTRA.

BYT
Komenského ulica - Modra
3-izbový
úžitková plocha: 70,34 m2 (byt 66,10 m2 + balkón 3,15 m2 + pivnica 1,09 m2)
11. poschodie / 12
panel / zateplenie
rekonštrukcia
balkón
pivnica
bezpečnostné dvere
plastové okná
vonkajšie rolety
murované jadro
vstavané skrine
nová elektro a vodoinštalácia
ústredné kúrenie
orientácia: J-Z

Popis: predsieň, chodba, obývacia izba, samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou, kuchyňa so vstupom na balkón, detská izba, spálňa, pivnica

Ponúkaný byt sa nachádza v zrekonštruovanom bytovom dome so zateplenou fasádou, novou strechou s vymenenými modernými výťahmi, kvalitnou vchodovou bránou s otváraním na čip a vymaľovanými, poctivo udržiavanými spoločnými priestormi s novými schránkami. K ešte príjemnejšiemu bývaniu prispeje schválený projekt obnovy celého okolia bytovky, ktorý sa zrealizuje túto jar. Okolo domu pribudnú nápadité kvetinové záhony, lavičky, nové parkovacie miesta.

Byt je situovaný na jedenástom poschodí a očarí Vás krásnymi nerušenými výhľadmi z každej izby. Vďaka slnečnej orientácii je celý priestor dokonale presvetlený. V letných mesiacoch byt nie je prehriaty vďaka praktickým vonkajším roletám. Interiér prešiel vkusnou rekonštrukciou. Boli položené nové plávajúce podlahy a dlažba, nové stierky s bielym náterom. V byte sa nachádzajú plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vonkajšími roletami. Sú osadené masívne bezpečnostné dvere ADLO, v kúpeľni a na WC sa nachádzajú nové interiérové dvere, v ostatných izbách sú zánovné pôvodné dvere. V spálňach ostávajú praktické vstavané skrine s veľkou policovou časťou. Rodinnú atmosféru dotvára veľká, plne vybavená rohová linka. Novým majiteľom je k dispozícii vstavaná elektrická rúra, plynová varná doska, teleskopický digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Počas rekonštrukcie prebehla úprava celého sociálneho zázemia s účelne pozmenenou dispozíciou. Nové murované jadro s komplet vymenenými rozvodmi vody a elektriny v priestore kúpeľne, WC a kuchyne dlhodobo oceníte. Pri úprave kúpeľne bola osadená priestranná rohová vaňa, nové umývadlo, užitočný rebríkový radiátor a veľmi príjemne pôsobia sklenené tvárnice inštalované do steny, ktoré prepúšťajú denné svetlo.

Dispozícia bytu ponúka nerušené bývanie pre 3 - 4 člennú rodinu. Vďaka nepriechodnosti spální budú mať všetci dostatok súkromia. Byt pôsobí úhľadne a už pri prvom vkročení pocítite hrejivú atmosféru domova. Kúrenie je zabezpečované ústrednou dodávkou tepla, prostredníctvom vyregulovaných radiátorov s digitálnymi meračmi, ktoré šetria vaše peniaze. V byte je možné využívať káblovú televíziu a taktiež satelitné napojenie. Parkovanie je vyriešené v priamom okolí domu na verejných parkovacích miestach.

BYTOVÝ DOM
panel / zateplenie
2 x nový výťah
nová strecha
zrekonštruované spoločné priestory
práve sa realizujúci projekt výsadby zelene okolo bytového domu
parkovisko pri dome

OKOLIE
Byt sa nachádza v prijemnej lokalite, len pár minút pešo od centra Modry. Priamo pri dome sa nachádza zástavba novostavieb s obchodnou pasážou. Neďaleko detské ihrisko, materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, čo predurčuje byt na spokojné bývanie najmä rodín s deťmi. Táto lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť dostupnú pešo – pošta, mestský úrad, kostol, námestie, reštaurácie a obchody Lidl, Billa.

Mesto Modra má širokú sieť vzdelávacích inštitúcií (MŠ, ZŠ, gymnázium, SŠ, univerzita), voľno časových centier a klubov (futbal, hádzaná, volejbal, hokej, šach), kultúrnych pamiatok. Bohatá vinohradnícka tradícia a krásne prírodné scenérie Karpát, chránené oblasti a rekreačné strediská v blízkom okolí potešia srdce milovníkov turistiky, lyžovania i rybárčenia. Mesto každoročne organizuje obľúbené kultúrne podujatia (Malokarpatské vinobranie, Slávnosti hliny, Deň otvorených pivníc, Slávnosti lesa, Hody atď.). Modra ponúka veľmi dobré dopravné spojenie s Bratislavou (27 km), Trnavou (23 km), Pezinkom (8 km), ako aj okolitými obcami.

CENA
75 900 EUR (2 286 563 Sk) vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk

NAJVYŠŠIA OCHRANA pri kúpe: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM
...chránime našich klientov

Rýchlo a bezplatne vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke.
A navyše, ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME.
V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.

Ak ste tu nenašli, čo hľadáte, kontaktujte ma.
www.PonukaByvania.sk


Teší nás, že máte záujem o túto nehnuteľnosť. Vyplňte prosím nasledovný formulár:
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Ako ich chránime sa dozviete tu.

Lokalita

Štítky

Maklér

Vaše názory

Komenského, 3 izbový byt, 70 m2, Pezinok - Modra
75 900 €
exkluzívne