PonukaByvania.sk
*budete nadšení

Vaše názory

Kaštieľska, 1 izbový byt, 54.4 m2
"Maklér bol so mnou ochotný kedykoľvek komunikovať, riešili sme soboty, nedele, noci a tak ďalej :). Veľmi profesionálny a ochotný prístup, celkovo veľmi dobrý pocit. Maklér je profesionál, mal nachystané vždy perfektné podklady, veci mali vždy hladký priebeh, nezastavovalo sa to na nedotiahnutých zmluvách, dokumentoch a notároch. Čo sme mali dohodnuté, to tak aj prebehlo a  na ničom sa to nezadrhávalo, napr. keď sa to zdržalo na katastri, tak bol za to maklér osobne lobovať, aj keď to už nebolo v  jeho náplni."

Zuzana Z., kupujúca
PREDANÉ - KAŠTIEĽSKA, 1-i byt, 54 m2 - TEHLOVÁ NOVOSTAVBA, kompletne zariadený, NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY predané
Rajčianska, 3 izbový byt, 70.21 m2
"Maklér je dobrý, na profesionálnej úrovni. Bol ochotný, buď zabezpečil on čo bolo treba, alebo hneď zisťoval, kto by to zabezpečil. Veľa mi pomohol aj keď sme už bývali a  mal som nejaké otázky, neodbil ma, že to už nie jeho problém. Obchod prebehol v  pohode aj napriek korone."

Peter V., kupujúci
PREDANÉ - RAJČIANSKA, 3-i byt, 70 m2 - KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA, lesopark, CYKLOTRASA, ideálny pre mladú rodinu predané
Tomášikova, 1 izbový byt, 46 m2
"Fotky v inzeráte boli naozaj pekné. Oceňujem prístup, komunikáciu, naozaj sa snažíte a odpovedáte svižne. S maklérom sa mi spolupracovalo výborne, reagoval rýchlo. Určite vás oslovím aj v budúcnosti, keď budem riešiť otázku bývania. Právne veci išli ľahko, postup bol jasný, presne vysvetlený, potom sa išlo podľa neho bez problémov, aj napriek predĺženiu kvôli korone. Odporúčam."

Zoran L., predávajúci
PREDANÉ - TOMÁŠIKOVA, 1-i byt, 46 m2 - TEHLOVÁ NOVOSTAVBA, šatník, garážové státie, FRESH MARKET, Kuchajda predané
Jablonové, Rodinný dom, 211.1 m2
"Som rád, že ste nehnuteľnosť predali a že bolo viacero záujemcov. S maklérom sa pracovalo výborne. Inzerát, fotky aj právne zastrešenie bolo super. Ak by som znova niečo potreboval, určite sa ozvem pánovi Kaliskému."

Radoslav K., predávajúci
PREDANÉ - JABLONOVÉ, 4-i dom, 211 m2 - POZEMOK 557 m2, dizajnový dom, SÚKROMNÁ CESTA, zasklená terasa predané
Pri Štadióne, 3 izbový byt, 78.14 m2
"Oslovila nás prezentácia bytu, ktorá bola veľmi príjemná. Obchod prebehol v poriadku a záležitosti na katastri aj pomoc s hypotékou prebehla pomerne rýchlo aj napriek tomu, že počas kúpy prišla korona a obmedzenia."

Oľga K., kupujúca
PREDANÉ - PRI ŠTADIÓNE, 3-i byt, 78 m2 – ZREKONŠTRUOVANÝ, vlak. spojenie, MESAČNÉ NÁKLADY 70 EUR, cyklotrasy predané
Osuského, 1 izbový byt, 38 m2
"Výborný dojem, bola som veľmi spokojná, kanceláriu odporúčam ďalej. Najviac sa mi páčila úroveň právneho zastúpenia a podchytenia právnych otázok. Komunikácia s maklérom bola v najlepšom poriadku aj prezentácia nehnuteľnosti bola dobrá."

Patrícia D., kupujúca
PREDANÉ - OSUSKÉHO, 1-i byt, 38 m2 - KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA bytu aj domu, cyklotrasa, VÝBORNÉ SPOJENIE MHD predané
Pri Starej Prachárni, 2 izbový byt, 54 m2
"Všetko prebehlo dobre, nemám žiadne výhrady - prišiel som, kúpil som a vybavené. Vaše služby využijem aj nabudúce. S maklérom sa komunikovalo super. Inzerát bol spravený veľmi dobre, fotky viem oceniť, lebo sa tiež venujem fotografii, bolo to dobre nafotené. Viem, ako katastrofálne niektoré kancelárie fotia, zaujalo ma to a  na základe inzercie som sa bol na byt pozrieť."

Slavomír S., kupujúci
PREDANÉ - PRI STAREJ PRACHÁRNI, 2-i byt, 54 m2 - blízko CENTRA, klimatizácia, TEHLA, kompletná rekonštrukcia predané
Pri Starej Prachárni, 2 izbový byt, 54 m2
"Pán Berec bol sympatický. Predávali sme 2 byty a kupovali 1 a do toho ešte aj prišla korona, takže je to také na spomienku :-). Právny servis v  pohode, všetko sme vyriešili za chvíľočku, nebol problém. Obrátila by som sa na vás pri budúcom predaji/kúpe."

Elena B., predávajúca
PREDANÉ - PRI STAREJ PRACHÁRNI, 2-i byt, 54 m2 - blízko CENTRA, klimatizácia, TEHLA, kompletná rekonštrukcia predané
Opletalova, 3 izbový byt, 90.44 m2
"Kúpa nehnuteľnosti s vami bola veľmi jednoduchá, nemusel som veľa spraviť. Pri kúpe bytu začala korona, no právne procesy prebehli aj tak úplne v poriadku. Kancelária mala profesionálny prístup, veľmi rýchle jednanie. Nekupoval som ešte byt v  Bratislave. Všetci mi hovorili, aké to je zložité, ale vďaka Vám, som mal všetko veľmi jednoduché a rýchle. Najviac sa mi páčilo, že som takmer nič nemusel urobiť, všetko vybavila kancelária za mňa. Maklér bol veľmi príjemný človek a páčila sa mi jeho komunikácia. Vedeli sme, čo máme urobiť, všetko bolo zjednodušené a o všetkom som vedel vopred. Inzerát bol veľmi dobrý, ostatné inzeráty, ktoré sme pozerali predtým, mali klamlivé fotky."

Viliam M., kupujúci
PREDANÉ - OPLETALOVA, 3-i byt, 90 m2 - zariadený, TEHLOVÁ NOVOSTAVBA, Devínsky Dvor predané
Jamnického, 3 izbový byt, 71.18 m2
"Predaj sa konal v čase korony, ale celý obchod prebehol podľa mojich predstáv. Mám aj kamarátov maklérov u konkurencie, ale vybral som si vás na základe referencie a tá sa mi aj potvrdila. Nemusel som sa o nič starať a k tomu, čo som mal urobiť, som dostal inštrukcie. Myslel som si, že budete odo mňa potrebovať viac, ale predaj ste zvládli v podstate sami. Ohľadom právneho servisu sme nemuseli nič riešiť. Keď ide všetko samo, to je najlepšia vizitka."

Branislav P., predávajúci
PREDANÉ - JAMNICKÉHO, 3-i byt, 71 m2 - kompletná REKONŠTRUKCIA, exkluzívny VÝHĽAD na Rakúsko predané
Kríková, 4 izbový byt, 88 m2
"Celkový dojem v celku pozitívny, jednanie špičkové, servis špičkový, pán Hrúzik tip top. Odporúčam vás ďalej. S maklérom sa komunikovalo perfektne. Rýchla odozva, nemusel som nikdy čakať. Ako najväčšiu pridanú hodnotu vnímam otvorenosť, úprimnosť, spôsob vystupovania. Maklér nepôsobil dojmom, že je to nacvičené, bol prirodzený a osobný. Všetky informácie, ktoré sme potrebovali boli v  inzeráte. Nebol rozdiel medzi inzerátom a realitou."

Peter H., kupujúci
PREDANÉ - KRÍKOVÁ, 4-i byt, 88 m2 - TICHÁ lokalita s množstvom ZELENE, zariadený, NEPRIECHODNÉ IZBY predané
Kríková, 4 izbový byt, 88 m2
"Spolupráca bola seriózna a korektná, všetko fungovalo ako malo. Vaše služby by som využil aj druhýkrát. Najviac sa mi páčilo informovanie o priebehu - o záujemcoch, ďalšom postupe. Nič by som nemenil, s maklérom sa komunikovalo super. Mal seriózny a ľudský prístup. Prezentácia nehnuteľnosti bola na veľmi slušnej úrovni. K právnemu servisu nemám pripomienky a odporučil by som vás aj mojim známym."

Štefan J., predávajúci
PREDANÉ - KRÍKOVÁ, 4-i byt, 88 m2 - TICHÁ lokalita s množstvom ZELENE, zariadený, NEPRIECHODNÉ IZBY predané