PonukaByvania.sk
*budete nadšení

Vaše názory

Banšelova, 1 izbový byt, 42 m2
Ja pri kúpe nič väčšinou veľmi neriešim, prídem, pozriem a keď je to dobré tak kúpim. U vás všetko išlo hladko, bol som spokojný. Bolo to dokonalé.

Ľudovít F., kupujúci

PREDANÉ - BANŠELOVA, 1-i byt, 42 m2 – priestranná LOGGIA, ZREKONŠTRUOVANÝ bytový dom, tichá lokalita predané
Banšelova, 1 izbový byt, 42 m2
Bola som veľmi spokojná, zanechali ste vo mne veľmi dobrý dojem. Maximálna spokojnosť s oboma maklérmi, ktorí sa o mňa starali. Veľmi sa mi páčil prístup jedného aj druhého, so všetkým ma vždy oboznámili a boli veľmi trpezliví. Všetko mi vždy dôkladne vysvetlili, a ak to bolo potrebné, tak aj niekoľkokrát. V komunikácii boli promptní, prezentácia môjho bytu bol perfektne vypracovaná. Ako vašu najväčšiu pridanú hodnotu vnímam rýchly predaj, bez akýchkoľvek problémov. Aj pánom maklérom som vravela, že ak v mojom okolí niekto bude predávať, odporúčam len vás.

Milena H., predávajúca

PREDANÉ - BANŠELOVA, 1-i byt, 42 m2 – priestranná LOGGIA, ZREKONŠTRUOVANÝ bytový dom, tichá lokalita predané
Tabaková, 2 izbový byt, 59.93 m2
Často bývam v zahraničí, a tak tomu bolo aj počas obchodu. Napriek tomu som sa o nič nemusel obávať, všetko sadlo ako ste povedali a všetko šlo presne podľa plánu. Najviac si vážim, že ma nikto do ničoho netlačil a nepociťoval som žiaden stres. Vaši makléri si zaslúžia aj vyššiu províziu :) . Mám skúsenosti s inými maklérmi, ktorým keď zavoláte, ak potrebujú pre svoje vlastné záujmy naťahovať čas, tak vás nechajú čakať aj týždeň kým sa vám ozvú späť. U vás nič také nehrozilo. Keby sa mi niečo nepáčilo, hneď by som vám to ako sa povie vytmavil, ale ja sa nemám na čo sťažovať. Excelentný post-servis, potreboval som niečo od makléra dva mesiace po obchode a poslal mi to do 15-tich minút, väčšinou ak už je po biznise, tak vás každý nechá čakať. Ak by som mal dať 10 bodov z 10, tak dávam 10. A ešte aj hviezdičku!

Jan B., kupujúci

PREDANÉ - TABAKOVÁ, 2-i byt, 60 m2 - STARÉ MESTO, centrum mesta na pešo, TEHLA, výťah, TICHO predané
Stromová, Apartmán, 39.2 m2
Môj dojem zo spolupráce bol vynikajúci, maximálna spokojnosť. Páčili sa mi promptné reakcie na všetko, ústretovosť a Vaša profesionalita. Tak ako mi boli podávané veci, bolo vždy všetko jasné. Všetko prebiehalo rýchlo a promptne, nič nebol problém, všetko sa vždy rýchlo dohodlo. Komunikácia bola rýchla a jasná, najviac oceňujem, že ste sa mi nikdy nesnažili nič zamlčať, nemal som pocit, že sa niečo rieši poza môj chrbát a podobne, ako som už zažil, všetko bolo vždy korektné a jasné. Na Vašej stránke bolo všetko potrebné info, a bola veľmi prehľadná. V inzeráte bola mapka, pôdorys a všetky dôležité informácie. Veľmi sa mi páčilo, že ste sa nesnažili nehnuteľnosť umelo „stageovať“ doplnkami, ktoré sa potom odtiaľ zoberú preč a keď tam človek reálne dôjde na obhliadku, nehnuteľnosť vyzerá úplne inak. Tiež beriem ako veľké plus, že máte riešené právne veci svojou advokátskou kanceláriou, všetko bolo rýchle, nenastali žiadne problémy ani odklady.

Marek R., kupujúci

PREDANÉ - STROMOVÁ, apartmán, 39m2 - KRAMÁRE, kolaudácia 2014, ZARIADENÝ, desiate podlažie, BLÍZKO LESA predané
Stromová, Apartmán, 39.2 m2
Môj dojem bol super, perfektný. Dovolila som si napísať Vám aj google recenziu, kde som to všetko zhrnula. Prekvapil ma vysoko profesionálny prístup, nie všetky realitky to takto majú, dokonca by som povedala že takmer žiadna. Vo Vašom prípade nemôžem vytknúť absolútne nič. Najviac sa mi páčila vysoká informovanosť, vedela som o každom kroku, nenastala žiadna situácia ani moment, kde by som nevedela, čo sa práve v procese predaja deje. Vynikajúci naozaj vyslovene end-to-end servis, od začiatku do konca. Všetko bolo bezchybné, žiaden zádrheľ, či prezentácia nehnuteľnosti, či právny servis. Nielenže by som sa na Vás určite obrátila v budúcnosti ja, ale odporúčam Vás aj všetkým naokolo, ktorí chcú riešiť niečo s nehnuteľnosťami.

Martina L., predávajúca

PREDANÉ - STROMOVÁ, apartmán, 39m2 - KRAMÁRE, kolaudácia 2014, ZARIADENÝ, desiate podlažie, BLÍZKO LESA predané
Dvojkrížna, 2 izbový byt, 55.25 m2
Ja som asi veľmi náročný klient, pretože som advokát, ale je to hlavne o detailoch. Pre mňa to najlepšie z celého procesu bolo na záver, a to Vaša kúpna zmluva. Bola presne taká, ako má kúpna zmluva byť, advokátka ju zautorizovala ako bolo od začiatku sľúbené, celkovo to, ako kvalitne bola vypracovaná bolo jedno veľké plus. Teraz keď už viem s čím mám počítať, išiel by som do toho s vami znova, s maklérom riešim aj svoju ďalšiu kúpu. Obrátil sa na mňa aj môj známy, ktorý tiež v súčasnosti rieši cez Vás kúpu bytu, tak som mu dal informácie, a potvrdil mu, že sa nemá čoho obávať.

Norbert M., kupujúci

PREDANÉ - DVOJKRÍŽNA, 2-i byt, 55 m2, REKONŠTRUKCIA bytu a domu, LOGGIA, ihneď voľný predané
Vyšehradská, 2 izbový byt, 55 m2
Napísal som Vám aj recenziu na google, kde boli zhrnuté všetky pochvaly aké sme len mohli dať, boli sme mega spokojní. Všetko dopadlo presne tak, ako sme si predstavovali, dokonca lepšie. Nemám Vám čo vytknúť, aj keď som sa teraz na pár sekúnd zamyslel, viem, že spätná väzba je pre Vás dôležitá aby ste vylepšovali svoje služby, ale naozaj neviem na nič prísť ani keď sa snažím. My sme boli naozaj veľmi spokojní. Komunikácia s našim osobným maklérom bola presne ako sme si predstavovali. Určite ak budem riešiť v budúcnosti čokoľvek, tak sa obrátim iba na Vás.

Radovan B., predávajúci

PREDANÉ - VYŠEHRADSKÁ, 2-i byt, 55m2 - NOVOSTAVBA, lukratívna lokalita, LOGGIA, 4x výťah predané
Kvačalova, 2 izbový byt, 68.3 m2
"Makléri boli veľmi ústretoví a vždy ochotní k mojím požiadavkám pri predaji a kúpe nového bytu. Vo všetkom mi vedeli poradiť aj pomôcť. Veľká vďaka. Bola som veľmi spokojná s ich prácou aj nad rámec ich povinností."

Anna S., predávajúca
PREDANÉ - KVAČALOVA, 2,5-i byt, 68 m2 – ZELEŇ A POKOJ, tehla, TOP lokalita, CENTRUM mesta na pešo predané
Holubyho, 3 izbový byt, 166 m2
"Čo sa týka celkového feelingu zo spolupráce, je pozitívny. Na e-maily mi bolo odpovedané vždy maximálne do pár hodín. Inzerát pekne urobený aj fotky, hneď nás zaujal. Samotná prezentácia na obhliadke bola naozaj výborná, na všetky otázky odpovedal maklér hneď. Veci, ktoré potreboval dodatočne zistiť od majiteľa nám dal do jedného dňa vedieť. Maklér bol milý, ústretový, profesionálny, všetky problémy vyriešil promptne a rýchlo."

Marián V., kupujúci
PREDANÉ - HOLUBYHO, 3-i byt, 166 m2 - novostavba s NAJVäČŠOU TERASOU, centrum, garáž predané
Pečnianska, 3 izbový byt, 78 m2
"Super, všetko v pohode. Páčil sa mi ľudský prístup, inzerát, fotky, aj komunikácia s maklérom."

Alica N., predávajúca
PREDANÉ - PEČNIANSKA, 3-i byt, 78 m2 - VÝHĽAD na hrad, ŠKÔLKA PRED DOMOM, skvelá dostupnosť, TOP LOKALITA predané
Čmelíkova, 3 izbový byt, 67 m2
"Maklér bol príjemný, pohodový, rýchla odpoveď a  zrozumiteľná komunikácia aj pre laika. Najviac sa mi páčila pohotovosť a rýchlosť odpovedania. Komunikovalo sa mi veľmi dobre, vyhovovala mi aj online komunikácia, whatsapp, sms. Ak sa niečo riešilo, odpoveď bola vždy maximálne na druhý deň. Najviac si vážim trpezlivosť s  komunikáciou. Keď človek niečo vybavuje a má si brať hypotéku na 30 rokov, tak potrebuje vysvetliť niektoré veci aj 2-3 krát. Inzerát bol veľmi dobre spracovaný, na obhliadke sme dostali prospekt, čo bolo pre mňa veľmi dôležité. Aj keď človek odíde z obhliadky, môže si kresliť do pôdorysu a  má všetky základné informácie po ruke a vytlačené. Zmluvné podklady som dostala včas a mala som priestor ich riadne preštudovať. "

Jana P., kupujúca
PREDANÉ - ČMELÍKOVA, 3-i byt, 67 m2 - TOP LOKALITA, ticho, zeleň, ELEKTRIČKA, bezproblémové parkovanie predané
Čiernovodská, 2 izbový byt, 50 m2
"Ponuka Bývania sú naozaj fajn ľudia. Všetko bolo výborné. S maklérom sa komunikovalo perfektne. Komunikoval výborne a  stále, všetky informácie a  podklady sme dostali včas, profesionalita bola úplne super. Ak by som v budúcnosti riešila otázku bývania určite by som sa obrátila na vás a vašu prácu odporúčam aj mojim známym."

Ingrid H., kupujúca
PREDANÉ - ČIERNOVODSKÁ, 2-i byt, 50 m2 - BEZPROBLÉMOVÉ parkovanie, zeleň a POKOJ, zrekonštruovaný bytový dom predané
Čiernovodská, 2 izbový byt, 50 m2
"Dojem zo spolupráce je veľmi pozitívny. Pán Berec bol veľmi ústretový a  veľmi profesionálny, mal som z  toho veľmi dobrý pocit. Obchod sa ku koncu trošku zauzľoval kvôli katastru. To sa už netýkalo kancelárie no aj napriek tomu sa pán Berec stále staral až do konca aj napriek tomu, že to nebola už jeho starosť a nemusel do toho vôbec vstupovať. To si veľmi vážim. Z ľudského hľadiska mi bol celý proces s vami veľmi sympatický. So zmluvami nebol žiaden problém, bolo to dohodnuté aj na notárskom úrade a bolo vidieť, že tam máte dobré meno."

Peter T., predávajúci
PREDANÉ - ČIERNOVODSKÁ, 2-i byt, 50 m2 - BEZPROBLÉMOVÉ parkovanie, zeleň a POKOJ, zrekonštruovaný bytový dom predané