PonukaByvania.sk
*budete nadšení

Vaše názory

Námestie Hraničiarov, 3 izbový byt, 73.45 m2
"Všetko prebehlo maximálne v poriadku a bez problémov. Právne veci boli pripravené a nachystané, takže úplna pohoda. V inzeráte boli uvedené všetky podstatné informácie. Spolupráca s vami bola proste super."

Roman T., kupujúci
PREDANÉ - NÁM. HRANIČIAROV, 3-i byt, 73 m2 - KOMPLETNÁ OBČIANSKA vybavenosť, ideálne RODINNÉ BÝVANIE predané
Námestie Hraničiarov, 3 izbový byt, 73.45 m2
"Bola som veľmi spokojná a hneď som vás aj odporučila. Nič by som nemenila, a to svedčí o tom, že ani u vás netreba nič meniť a robíte to veľmi dobre."

Mária B., predávajúca
PREDANÉ - NÁM. HRANIČIAROV, 3-i byt, 73 m2 - KOMPLETNÁ OBČIANSKA vybavenosť, ideálne RODINNÉ BÝVANIE predané
Vyšehradská, 2 izbový byt, 64.15 m2
"Som veľmi spokojná, 10 z 10-tich. Páčilo sa nám úplne všetko od prvého momentu, keď sme prišli na obhliadku. Zaľúbili sme sa do bytu, spolupráca s maklérom aj hypomaklérom bola úplne perfektná, celú dobu. Obrátime sa na vás aj znova. Ja nemám čo vytknúť, všetko bolo skvelé, dajte všade plný počet hviezdičiek :-)."

Monika F., kupujúca
PREDANÉ - VYŠEHRADSKÁ, 2-i byt, 64 m2 - NOVOSTAVBA, tehla, extrémne NÍZKE MESAČNÉ náklady, ZARIADENÝ predané
Vyšehradská, 2 izbový byt, 64.15 m2
"Nebolo niečo, čo by som vytkol. Maklér bol vždy ochotný, reakčné doby boli v poriadku. Vážim si ľudskosť, ochotu. Bola tam veľká snaha pomôcť, v  tomto je pán Vohrálik super. Právne ste to mali tiež dobre podchytené."

Lukáš B., predávajúci
PREDANÉ - VYŠEHRADSKÁ, 2-i byt, 64 m2 - NOVOSTAVBA, tehla, extrémne NÍZKE MESAČNÉ náklady, ZARIADENÝ predané
Žitná, Rodinný dom, 193.1 m2
"Kanceláriu odporúčam. Profesionálny prístup, prišiel profi fotograf, následne to bolo profi zverejnené v inzercii. Komunikácia so mnou aj so zákazníkmi prebiehala tiež veľmi profesionálne, je proste vidieť, že je tam nastavený konkrétny proces. Prezentáciu nehnuteľnosti máte naozaj veľmi dobre zvládnutú, to oceňujem. S maklérom sa spolupracovalo v pohode, vždy sme sa na všetkom dohodli."

Michal K., predávajúci
PREDANÉ - CHORVAT. GROB, 5-i dom, 193 m2 - POZEMOK 619 m2, novostavba, PRESKLENÉ IZBY, ideálne rodinné bývanie predané
Vyšehradská, 2 izbový byt, 64.12 m2
"Byt sa predal rýchlo, maklér bol profík. Spolupráca s Vami bola ukážková. Maklér bol dochvíľny, zastihnuteľný na telefóne, vysvetlil mi proces tak, že som sa naučil niečo nové aj keď som už mal skúsenosť s predajom. Vážim si profesionalitu a rýchlosť predaja, celkovo som veľmi spokojný. Fotky a inzerát boli veľmi pekné."

Miroslav A., predávajúci
PREDANÉ - VYŠEHRADSKÁ, 2-i byt, 64 m2 - NOVOSTAVBA, tehla, výborné NAPOJENIE na hlavné ťahy, ZARIADENÝ predané
Tramínová, Rodinný dom, 155 m2
"Prišiel fotograf krásne to nafotil, nemám čo dodať. Máme len superlatívy, profesionálne odfotené, profesionálne odprezentované, asi aj vďaka tomu sme to tak rýchlo predali. Bola som maximálne spokojná, nemám čo dodať, už sme s  vami v minulosti spolupracovali. Najviac oceňujem maklérovu akčnosť. S  pánom Berecom to bola úplne luxusná spolupráca, bolo vidieť že má premyslenú taktiku, boli sme informovaní o obhliadkach a  o  každom kroku. Na čom sme sa dohodli, to bolo, boli sme pravidelne informovaní. Každý týždeň boli obhliadky a ak chceli ísť záujemcovia veľmi pod cenu, ktorú sme si stanovili, hneď ich stopol a byt nakoniec predal o pár stoviek drahšie ako bola cena."

Bibiana P., predávajúca
PREDANÉ - SVÄTÝ JUR, 4-i dom, 155 m2 - POZEMOK 262 m2, blízko lesa, RELAXAČNÁ ZÁHRADA, tehlová novostavba predané
Majerníkova, 4 izbový byt, 128.8 m2
"Ponuka Bývania zanechala dobrý dojem, vybral by som si ich aj znova. Pán Berec bol profesionál, je veľmi spoľahlivý, chodí načas, načas dáva informácie. Bola to skvelá spolupráca. Najviac sa mi páčila spoľahlivosť a  pripravenosť. Keď prišli záujemcovia, maklér mal pripravené materiály, vedel všetko o  nehnuteľnosti, ja som nemusel do toho vstupovať ani nič vysvetľovať. Právny servis bol v poriadku a všetko išlo hladko, vrátane katastra."

Miron. Z, predávajúci
PREDANÉ - MAJERNÍKOVA, 4-i byt, 129 m2 - BLÍZKO LESA, vlastné PARKOVANIE, pokoj a ticho, TEHLOVÁ novostavba predané
Rázusova, Rodinný dom, 314.41 m2
"Komunikácia veľmi dobrá a profesionálna, prístup taktiež. Páčilo sa mi ponúknuté riešenie, že neprídem o  zálohu, ak budem riešiť hypoúver cez vášho poradcu a úver by nevyšiel, to bolo super."

Ľuboš S., kupujúci
PREDANÉ - PEZINOK, 6-i dom, 314 m2 - POZEMOK 1240 m2 s dostatkom súkromia, BLÍZKO CENTRA, vykurovaný bazén predané
Rázusova, Rodinný dom, 314.41 m2
"Kancelária bola profesionálna. Využil by som vaše služby znova a vašu prácu odporučím aj známym. Komunikácia veľmi dobrá, prístup taktiež. Na spolupráci by som nič nemenil, som spokojný."

Miroslav Ch., predávajúci
PREDANÉ - PEZINOK, 6-i dom, 314 m2 - POZEMOK 1240 m2 s dostatkom súkromia, BLÍZKO CENTRA, vykurovaný bazén predané
Komárnická, 2 izbový byt, 63 m2
"Spolupráca s PonukaByvania.sk bola perfektná, som veľmi spokojný. Najviac oceňujem ústretovosť makléra, ktorý bol úplne super a nemám k nemu ani jednu pripomienku. Veľmi ochotný, komunikatívny, vedel vo všetkom poradiť, vedel aké sú ceny bytov, nebolo treba ani znížiť cenu a bez problémov predal. Byt bol super nafotený, lepšie ako realita. Byt som na fotkách skoro nespoznal, fotograf je umelec a je ho u vás škoda. Aj budúce otázky bývania by som riešil s vami a určite vás odporučím aj ďalej."

Milan S., predávajúci
PREDANÉ - KOMÁRNICKÁ, 2,5-i byt, 63 m2 - BALKÓN aj LOGGIA, výborná vybavenosť, ELEKTRIČKA a Štrkovec na skok predané
Hroznová, 1 izbový byt, 32 m2
"Ak bude niekto potrebovať predať alebo kúpiť nehnuteľnosť určite odporučím vás. Bola som spokojná, nenastal žiaden problém, všetko bolo rýchlo a maklér veľmi milý. Najviac som sa stretávala s pánom Berecom, takže viem hodnotiť najviac jeho. Páčil sa mi jeho profesionálny prístup a ochota. Nemám žiadne výhrady, komunikácia bola vždy v poriadku, maklér bol dochvíľny, vysvetlil čo bolo treba, som absolútne spokojná. Najviac si vážim priateľský a profesionálny prístup zároveň. Právne záležitosti prebehli ako mali a zmluva bola zrozumiteľná."

Barbora H., kupujúca
PREDANÉ - HROZNOVÁ, 1-i byt, 32 m2 - zastrešená TERASA, výborná dostupnosť do CENTRA, zariadený, IHNEĎ VOĽNÝ predané
Račianska, 2 izbový byt, 54.3 m2
"V minulosti som mal viacero zlých skúseností, ale spolupráca s PonukaByvania.sk bola vynikajúca. Maklér mi všetko ochotne vysvetlil, vždy bol dostupný na e-maily aj telefóne. Ja som prišiel iba na podpis. Jednoducho profesionál, z ktorého som bol nadšený. Právny servis bol tiež výborný a prehľadný a do detailu vysvetlený od makléra. Maklérovi dôverujem, odporučil som ho aj svojim známim a s kanceláriou by som spolupracoval znova."

Radovan V., kúpujúci
PREDANÉ - RAČIANSKA, 2-i byt, 54 m2 - kompletná rekonštrukcia, BALKÓN, ihneď voľný, ELEKTRIČKA predané